15.9 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
GazdaságlidlMAGYARORSZÁG

A jövő útján! Lidl E-töltő állomás már minden második áruháznál! (x)

Szinte hetente jelennek meg újabbnál újabb lépések az áruházlánc működésében, amelyek bizonyítják, hogy a Lidl számára a gazdaságosság nem minden. A kezdetektől fontos számukra, hogy a bevásárlás egyszerűsége, a munkavállalókkal és a beszállítókkal történő együttműködés gördülékenysége mellett, a társadalom és a környezet iránti felelősség is beépüljön a vállalati irányelvekbe.

 „A Lidl Magyarország a fenntarthatóságot a teljes értéklánc mentén értelmezi, az alapanyagok megtermelésétől a vásárlókkal való kapcsolatig. Kiemelten fontosnak tartjuk a fenntartható alapanyagbeszerzést, a magyar beszállítók támogatását, a műanyaghasználat csökkentését, felelős munkáltatóként a folyamatos bérfejlesztést. Törekszünk az egészséges, fenntartható és hazai forrásból származó termékkínálat bővítésére, segítjük a hátrányos helyzetű családokat.”– nyilatkozta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Év eleje óta a diszkontlánc teljes üzlethálózatában, logisztikai központjaiban és irodaházában 100%-ban megújuló erőforrásból származó áramot kínál, mostanra pedig egy újabb mérföldkőhöz érkeztek. Fenntarthatósági intézkedéseik keretében folyamatosan bővülő elektromos autótöltő hálózatuk már 100 áruháznál vehető igénybe, és ez a töltőhálózat megújuló energiaforrásból származó zöld áramot használ a vásárlók kiszolgálásra.

Az üzletek parkolóiban, az áruházak nyitvatartási ideje alatt, összesen 183 töltőállomáson, 417 töltőpont várja az elektromos autó tulajdonosokat. Az autó töltése pedig éppen olyan egyszerű és gyors, mint egy bevásárlás a Lidlben. A mobilra pillanatok alatt letölthető Lidl eCharge applikáció segítségével a regisztrációt követően, egy max. 30 perces – ráadásul ingyenes – töltési folyamat azonnal indítható is. Akik számára az okostelefonos alkalmazás kevésbé vonzó, igénybe vehetik a töltőoszlopok kezelőszerveit, ebben a formában 10 perc ingyenes töltésre van alkalmuk.

Lidl

Hol érhetőek el ezek a töltőállomások?

Az appon belül egy interaktív térkép is rendelkezésére áll, amelyen az összes fővárosi és mind a 19 megyében elérhető Lidl E-töltőállomás pontos elhelyezkedését megmutatja, elérhetőséggel, töltési teljesítménnyel, valamint a töltők üzemeltetési idejével együtt.

„Fenntarthatósági stratégiánk részeként nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre és arra, hogy vásárlóinkkal együtt közösen tegyünk a fenntartható jövőért. Örömmel tölt el bennünket, hogy immár minden második áruházunknál elérhetőek az e-töltőállomások, és összesen 417 töltőpont várja vásárlóinkat, akik amíg válogatnak széles, többek között fenntartható termékkínálatunkból, kényelmesen és gyorsan fel is tölthetik elektromos autóikat. A hálózat további bővítésén folyamatosan dolgozunk annak érdekében, hogy a szolgáltatás mihamarabb minden üzletünknél elérhető legyen”– összegezte a legfontosabb információkat Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

The post A jövő útján! Lidl E-töltő állomás már minden második áruháznál! (x) first appeared on 24.hu.

Related posts

Így védekezhet a kéretlen telefonhívások ellen

MOCOHU

Ismét Magyarország legszabadabb embereit keresi a TASZ

MOCOHU

Semmire nem megyünk a szénkivonó technológiákkal

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This