15.5 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
adó 1%Belföldbohóc doktorMAGYARORSZÁG

Nevetésben a remény! (X)

A Piros Orr bohócdoktorok 25 éve látogatják a kórházakat, de nem csak ott, hanem a hétköznapokban is alkalmazhatjuk az általuk képviselt filozófiát.

Az elmúlt két év mindannyiunk számára kihívásokkal teli volt és jelenleg is számos, a világunkat érintő nehézséggel kell szembenéznünk. Jó, ha van néhány kapaszkodónk, amiket ezekben a helyzetekben elő tudunk venni és a gyakorlatban is alkalmazhatunk. A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványnál abban hisznek, hogy a nevetésnek óriási felszabadító ereje van. Erre nagyobb szükségünk van, mint valaha. Használjunk hát néhányat a bohócdoktorok tippjei közül, amelyek a nehéz helyzetekben is segítenek megőrizni az életörömünket:

1) Fogadjuk el a helyzetet!

2) Ne vegyük magunkat túl komolyan!

3) Összpontosítsunk arra, ami jól működik!

4) Fedezzük fel újra a boldogságunkat!

Egyszerűen csak legyünk játékosak, kíváncsiak, spontánok és kreatívak. Figyeljük magunkat, hogy ez a fajta hozzáállás hogy növeli a boldogságunkat.

A Piros Orr bohócdoktorok már 25 éve viszik el a gyerekkórházakba ezt a fajta látásmódot és segítik a bent fekvő gyerekeket és szüleiket abban, hogy oldják bennük a feszültséget és a szorongást.  Kezdetben még meglepő volt a bohócdoktorok jelenléte, de mára már a gyerekkórházak részévé váltak és 16 helyszínen segítik az orvosok és nővérek munkáját. Az elmúlt években folyamatosan arra törekedtek, hogy még szélesebb körben tudják elvinni missziójukat az emberekhez, így a Piros Orr bohócdoktorok jelen vannak több idősek otthonában, a Pető Intézetben és halmozottan sérült gyerekekkel foglalkozó intézményekben is.

Nagyon nehéz időszak mindig, mikor kórházban vagyunk a kisfiunkkal. Igazi felüdülés, amikor megjönnek a bohócdoktorok. Profizmus, rendkívüli humorérzék és a gyermekek önzetlen szeretete jellemző mindannyiukra. Emberek ebben a kicsit már embertelen világban. Köszönjük, hogy vagytok!” – olvasható egy édesanya, a bohócdoktoroknak írt üzenetében.

Adód 1 százalékával Te is segíthetsz, és reményt adhatsz még több beteg gyermeknek. További információt itt találsz.

The post Nevetésben a remény! (X) first appeared on 24.hu.

Related posts

Nem fogja elhinni, de eddig teljesen rosszul parkolt, mutatjuk, hogyan kellene

MO.CO.HU

Gulyás Gergely: Legkorábban április 12-én tudunk nyitni

MO.CO.HU

Újabb tornát bukott Novak Djokovic, amiért nem hajlandó beoltatni magát

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This