13.3 C
Budapest
October 1, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
immergas MAGYARORSZÁG Tudomány

Így zöldíthetjük a fűtésünket! (x)

A tavaszi időszak a legalkalmasabb a fűtés megtervezésére és a fűtőrendszer felújítására. Miért? Rögtön elmondjuk:

  • Ekkor még viszonylag frissek a hűvös hónapokban tapasztalt esetleges fűtési problémák, így a megoldást is ennek megfelelően kereshetjük, célzottan.
  • Amennyiben az időjárás kedvező, így a fűtés már akár március elején kikapcsolható, ezzel pedig lehetőség nyílik a fűtéskorszerűsítésre.
  • Ráadásul a tavaszi időszakra jellemző, hogy ilyenkor egymást érik a kedvezmények, akciók, így a fűtéskorszerűsítés pénztárcabarát módon is megvalósítható!

De milyen fűtőrendszerben érdemes gondolkodni 2022-ben? Akár fűtéskorszerűsítést, akár építkezést tervezünk, megújuló energiaforrást mindenképpen célszerű bevonni. Mutatjuk, milyen megoldásokkal fűthet zöldebben!

  • Hibrid készülékkel: ezek olyan „2in1” termékek, amelyek biztonságosan, több energiaforrásból táplálkozva működnek. A leggyakoribb példa erre egy gázkazán és egy hőszivattyú együttes alkalmazása.
  • Integrált rendszerrel: ebben az esetben a már meglévő gázkazános rendszer egészül ki egy hőszivattyúval és intelligens vezérléssel.

A végére maradt a fő kérdés: „mely gyártó mely termékeivel járok legjobban?” A válasz egyenesen Olaszországból érkezik: az Immergas sok évtizedes tapasztalatának eredménye azok a korszerű és gazdaságos készülékek, amelyekkel kényelmesen zöldíthető a fűtés.

A fentebb már említett hibrid megoldásról a Magis Combo termékcsalád gondoskodik: a split rendszerű levegő-víz hőszivattyú és kondenzációs kazán hatékony kombinációja beépített intelligens vezérléssel is rendelkezik, hogy minden egyes helyzetben az optimális megoldást választva működtesse a hőszivattyút és/vagy a kondenzációs kazánt.

A VICTRIX Zeus Superior 25 pedig egy magas minőségű kondenzációs kazántesttel felszerelt kombi gázkészülék, amely valamennyi jelenleg érvényben lévő hazai és Európai Uniós előírásnak megfelel. Ráadásul beépített 54 literes rozsdamentes acélból készült használati meleg-víz tárolóval is rendelkezik, így a központi fűtés kiszolgálása mellett, magas meleg-víz komfortot is képes biztosítani.

Ismerje meg az Immergas kínálatát a linkre kattintva!

LINK>>>

Immergas

The post Így zöldíthetjük a fűtésünket! (x) first appeared on 24.hu.

Related posts

Kövér László bolondnak tartja Márki-Zay Pétert

MO.CO.HU

Már csak egy tartalékvezetéken szállítja az áramot a zsaporizzsjai atomerőmű

MO.CO.HU

Felmérték, mennyi magyar tart az 5G-től

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status