11.7 C
Budapest
September 28, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
candy MAGYARORSZÁG Otthon

Ezért van szükséged neked is okos hűtőre (x)

Candy

Friss élelmiszerek bármikor

Mindenkivel előfordul időnként, hogy túl sokat vásárol, így ételek még azelőtt megromlanak, hogy elfogyaszthatnánk őket. Az új Candy hűtők azonban Total No Frost Circle+ technológiájuknak köszönhetően segítenek megfékezni az ételpazarlást, ugyanis a hőmérséklet és páratartalom garantáltan tökéletes lesz a hűtőszekrény minden polcán és sarkában. Ennek köszönhetően pedig az ételek akár napokkal tovább frissek maradnak! A Total No Frost technológia emellett gátolja a fagy- és jégképződést a fagyasztóban, valamint csökkenti a penész és a baktériumok elszaporodásának esélyét.

Okos megoldások a zsebedben

A legújabb Candy hűtőszekrény okos funkcióinak használatához csupán egyetlen alkalmazásra, a hOn applikációra van szükség, melynek segítségével nyomon követheted, hogy épp mi van a hűtőben, és arról is értesítést kaphatsz, hogy mikor járnak le ezek a termékek. Ez azonban még csak a kezdet: a hűtőszekrényt az app segítségével távolról is vezérelheted, és megváltoztathatod a hűtési hőmérsékletet, ha például megnő a külső hőmérséklet.

Persze egy meleg napon nemcsak a távvezérlésre lehet szükség, de az okos italasszisztensre is, melynek segítségével értesítést kaphatsz, amikor a kedvenc italod megfelelő hőmérsékletűre hűlt. A Candy Smart Food funkció pedig abban is segítséget nyújt, hogy az ételeket a hűtő melyik részébe érdemes tenni.

Candy

Hűtő az igényeidre szabva

Az okos tulajdonságai mellett az új Candy hűtők egyik nagy előnye, hogy szabadon alakíthatók és az igényeidre szabhatók. A belső polcok mellett az ajtópolcok is szabadon állíthatók és alakíthatók, így akár 100 különböző módon berendezheted a hűtőd belsejét. Sőt, ezeknél a modelleknél az ajtónyitás iránya is megfordítható, így bármilyen is a konyhád, az új hűtőd passzolni fog bele!

Ha beépíthető hűtőszekrényt választasz, akkor pedig a Candy in-tech rendszer lesz segítségedre, mely okos beszerelési megoldásaival abban segít, hogy a hűtő gyorsan és egyszerűen beilleszthető legyen bármilyen konyhabútorba.

The post Ezért van szükséged neked is okos hűtőre (x) first appeared on 24.hu.

Related posts

1,5 millió forintnyi másnap bevont svájci frankot adtak ki olvasónknak az OTP-ben

MO.CO.HU

Három-négyezer menekült érkezett a fehérorosz-lengyel határhoz

MO.CO.HU

Egy rendőr találta meg a Balatonban eltűnt kislányt

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status