37.5 C
Budapest
May 29, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
MAGYARORSZÁG szabó ádám Szórakozás

Szabó Ádám új kapcsolatáról mesélt: Szabadok vagyunk, nincsenek korlátok

Szabó Ádám most először mesélt új párkapcsolatáról azóta, hogy véget ért a kapcsolata Tóth Andival, akivel még 2018-ban jöttek össze és akivel a TV2 Legbátrabb páros műsorában is szerepeltek. Szabó fotót is posztolt barátnőjéről, akiről kiderült, hogy Berninek hívnak, és van egy kisgyereke. A Borsnak a zenész elmondta, nem szeretné a közösségi oldalakon élni kapcsolatát, most is csak amiatt posztolt párjáról, mert nagyon büszke rá.

Kapcsolódó
Tóth Andi szerint Szabó Ádám nem jó ember és megjátszott a „jó kisfiús imidzse” is

Szerinte volt párja megjátssza magát a felépített, jó kisfiús imidzsével.

Tanultam a múltból, így szeretném a magánéletemet megvédeni. Igaz, kiraktam Berniről egy fotót, de csak azért mert nagyon büszke vagyok rá. Szeretném, ha mások is tudnák, hogy így érzek iránta. Tavaly áprilisban találkoztunk és azóta csak mélyülnek az érzéseink. Kimondhatom, hogy komoly a kapcsolatunk és szerelmesek vagyunk egymásba. Igazán boldogok vagyunk.

Elmondta azt is, hogy soha nem zavarta, ha egy nőnek gyereke van, kifejezetten szereti a gyerekeket és nagyra tartja, ha valaki jó anya.

Talán életemben ez az első olyan kapcsolatom, amiben nincsenek elvárások. Megértjük egymást, egy szinten vagyunk és szabadnak érzem magam. Még nem költöztünk össze és nem is sürgetjük a dolgot. Most azt érzem, hogy szabadok vagyunk a kapcsolatban, nincsenek korlátok, mégis minden a jó irányba halad.

The post Szabó Ádám új kapcsolatáról mesélt: Szabadok vagyunk, nincsenek korlátok first appeared on 24.hu.

Related posts

Borítékokkal trükközve csalt ki 200 millió forintnyi eurót egy nő

MO.CO.HU

Emberemlékezet óta nem volt olyan alacsony a közúti balesetben elhunytak száma, mint tavaly

MO.CO.HU

Egy lányon nevet az internet, akinek tönkretette az ejtőernyőzését a szembeszél

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status