37.5 C
Budapest
May 29, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
electric beats MAGYARORSZÁG Szórakozás telekom

Mutasd a zenéd: a Telekom Electronic Beats keresi a legjobb 2022-es alkotásokat, amikből újabb válogatáslemez készül (X)

Március 16-tól pop, klub és kísérleti zene kategóriában várják a jelentkezéseket. 

Ami jó, azt a felszínre kell hozni. A Telekom Electronic Beats csapata ebből a megfontolásból újra aktivizálja magát, ami a hazai zenei tehetségek felkultatását illeti: szeretnék ismét láthatóvá tenni, milyen figyelemre méltó dolgok történnek a hazai kisstúdiókban és hálószobákban – és később sem elengedni az előadók kezét, hanem segíteni nekik a karrierjük egyengetésében.

Azért ismét, mert ez már a második felvonás lesz: az első alkalommal egy kiadótulajdonosból, dj-ből és zenei újságíróból álló szakmai zsűri részvételével több mint hatszáz jelentkezőből válogatták ki 30+1 zenészt, akik felkerültek tripla válogatásukra, és most is ugyanebben a formátumban gondolkodnak. Az elbírálásban ezúttal a Telekom Electronic Beats tagjain kívül részt vesz majd az ország egyik legnagyobbat brillírozó rappere, BetonHofi, az elsöprő dalairól ismert Carson Coma, a Budapest-London tengelyen mozgó énekesnő, Solére, illetve a gépzenei közeg definitív alakjai: Tolo, LAU, Iamyank, és az EXILES kiadót navigáló Kolbenheyer Erik.

A Telekom Electronic Beats projektje március 16. szerdától majdnem egy hónapon át, április 10-ig várja olyan zenei alkotók jelentkezését, akik szeretnék dalaikat a világ elé tárni, igazolva azt, hogy a hazai zenéknek is bőven van keresnivalójuk a nemzetközi mezőnyben – az elkészült válogatás ugyanis valamennyi jelentős streaming platformon elérhetővé válik majd ezt követően.

A három különböző műfajú albumra felkerülő fiatal tehetségek ráadásul olyan jutalmakkal is gyarapodhatnak, mint egy további alkotást segítő, Abletonnal felruházott Macbook Pro, ELLE különdíj egy feltörekvő női előadónak, illetve fellépés a Telekom VOLT Fesztiválon, vagy a Kolorádón. És lesznek olyan indulók is, akik imPro képzéshez jutnak, hogy profi szakmai stáb segítségével mélyíthessék el elektronikus zenei ismereteiket.

Lehet előkapni a félkész zenéket, leporolni a sávokat, kölcsönkérni a szintit, elvonulni napokra a mikrofonállvány árnyékába – a Telekom Electronic Beats digitális kiadója és helyierő-támogató projektje, a Szelektor napokon belül tárt karokkal várja az érdekesebbnél érdekesebb trekiket, legyen az 2022 bunkertechnója vagy nyári slágere.

A pályázat pontos menetéért irány a szelektor.electronicbeats.hu!

The post Mutasd a zenéd: a Telekom Electronic Beats keresi a legjobb 2022-es alkotásokat, amikből újabb válogatáslemez készül (X) first appeared on 24.hu.

Related posts

Az Apple értesíti azokat, akiknek a telefonjára felkerült a Pegasus kémszoftver

MO.CO.HU

Eltűnt a radarokról egy utasszállító repülőgép Indonéziában

MO.CO.HU

Titokzatos fegyverszállítmányt foglaltak le az Arab-tengeren

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status