37.5 C
Budapest
May 26, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
friss hírek MAGYARORSZÁG március 13. Nagyvilág orosz-ukrán háború oroszország percről-percre ukrajna vasárnap volodimir zelenszkij

Az OIF közölte a friss menedékkérelmi adatokat

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság az orosz-ukrán konfliktus kezdete óta – 2022. március 13., 12:00 órás adatok alapján – eddig 2340 fő menedékeskénti elismerés iránti kérelmet regisztrált, közölték vasárnap este.

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság külön ügyfélszolgálatot működtet Budapesten az ukrajnai fegyveres konfliktus elől menekülők részére, ahol a magyarországi jogszerű tartózkodásuk érdekében ellátjuk őket a szükséges okmányokkal.

A Budapest, Harmat utca 131. szám alatt található ügyfélszolgálati iroda a hét minden napján, munkaszüneti napokon is segíti az ide érkezőket. Szombaton és vasárnap már meghaladta a százat az ügyfélszolgálaton kérelmet benyújtók száma. Ennek ellenére folyamatosan és zökkenőmentesen zajlott a kérelmezők fogadása, a kényelmesebb várakozás érdekében a Harmat utcai ügyfélszolgálatunk udvarában sátrakat állítottak fel.

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság munkatársai az ügyfélszolgálati irodák mellett a határmenti gyűjtőponton, a reptéren, valamint a pályaudvarokon továbbra is segítik az ide érkezők tájékoztatását és koordinálásá, írták.

The post Az OIF közölte a friss menedékkérelmi adatokat first appeared on 24.hu.

Related posts

Albert Einstein elveszett levelére bukkantak

MO.CO.HU

Látványos robbanás történt az agglomerációs ingatlanárakban a koronavírus alatt

MO.CO.HU

Eljárás indult egy bajai férfival szemben, mert dílereket és bűnözőket akart ölni

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status