37.5 C
Budapest
May 23, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-Stílus MAGYARORSZÁG outlet

Fashion Shopping Week és Magyar Shopping Napok a parndorfi Designer Outletben (x)

Lassan beköszönt a tavasz – itt az ideje, hogy felfrissítse ruhatárát. Legyen szó divatról, luxusmárkákról, sportról vagy szépségápolásról – a parndorfi McArthurGlen Designer Outlet által szervezett Fashion Shopping Week keretein belül könnyen megtalálhatja kedvenc darabjait! Március 14. és 19. között a Michael Kors, a Tommy Hilfiger, a Karl Lagerfeld, a Scotch & Soda és sok más designer márka kihagyhatatlan, akár 70 százalékos engedményt kínál az outletárakból. Éttermek és kávézók, mint a Wagamama és a Starbucks, nagy játszóterek, valamint a már tavaszi hangulatban pompázó nyitott terekben bővelkedő outlet center kínál igazi feltöltődést.

Magyar Shopping Napok: március 14. és 15.
A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából a parndorfi Designer Outlet különleges élménnyel kedveskedik minden magyar vendégének. A 160 üzlet a Fashion Shopping Week esemény keretében akár 70 százalékkal kedvezőbb árakat kínál, és a kulináris élvezetek sem maradhatnak el. A március 14-15-i Magyar Shopping Napokon minden magyar divatrajongót vendégül látunk a Café Sacherben egy Sacher-kockára és kávéra. Ehhez az utalványt egyszerűen töltse le a weboldalról, majd mutassa be a Centerinformációnál, ahol kézhez kapja kuponját.

Kényelmes utazás Parndorfba a Flixbusszal
A vásárlás magyarországi szerelmeseit hétfőtől szombatig Flixbus járat viszi a parndorfi Designer Outletbe. A busz a budapesti Népligetből indul és közvetlenül a parndorfi Designer Outletbe érkezik. Mindenki, aki Flixbusz járattal utazik az outletbe, 10%-os árengedményt biztosító Fashion Passportot kap, amely a kiválasztott üzletekben váltható be. Ezen felül a Flixbusszal érkező látogatóinknak osztrák édességgel is kedveskedünk.

Hosszabb nyitvatartás március 14. és 19. között:

Hétfőtől péntekig: 9-től 21 óráig
Szombaton: 9-től 18 óráig

The post Fashion Shopping Week és Magyar Shopping Napok a parndorfi Designer Outletben (x) first appeared on 24.hu.

Related posts

Az EU az Europol segítségét kéri, hogy ellenőrizzék a helyreállítási pénzek elköltését

MO.CO.HU

Ön megtalálná a kiutat a britek varázskörforgalmából?

MO.CO.HU

A járvány ellenére óriási profitot termelt Orbán barátjának online kasszán nagyra nőtt cége

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status