6.9 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
aloyborítóhorizon forbidden westMAGYARORSZÁGTechvanity fairvideojáték

Különleges címlappal rukkolt elő az olasz Vanity Fair

Meglepő címlappal debütált a Vanity Fair magazin olasz kiadásának digitális változata, hiszen a borítón, ahol általában színészek, celebek vagy egyéb ismert személyek pótolnak, most egy videójáték-karakter, a nemrég megjelent Horizon Forbidden West hősnője kapott helyet.

Vanity Fair

A kapcsolódó cikkben a magazin bemutatja, Aloy hogyan vált nagyon gyorsan közönségkedvencé, többek között annak köszönhetően, hogy a megalkotása során a Guerrilla Games fejlesztői figyeltek arra, hogy ne egy tipikus, a realitásoktól meglehetősen távol álló (túlhangsúlyozott nemi jelleggel bíró, falatnyi ruhákba ugráló) digitális karakter szülessen a kezeik között. A cikkben a szerző megszólaltatja a játék alkotóit is, akik szerint sikerült egy olyan főhőst alkotniuk a játékaikhoz, aki nemtől függetlenül szimpatikus a játékosoknak.

Az, hogy egy videójáték-karakter kerül egy magazin címlapjára, persze nem újdonság, hiszen korábban megtörtént már a Tomb Raider-sorozat főszereplőjével, Lara Crofttal is, sőt a God of War-széria főhőse, Kratos is szerepelt például a Men’s Health szintén olasz kiadásának borítóján.

Kapcsolódó
A Horizon Forbidden West pont olyan folytatás, amire vágytunk

Komolyabb spoilerek nélkül igyekszünk bemutatni, miért élveztük annyira a játékkal töltött több tucat órát.

Aloy a 2017-es (általunk is az év játékának választott) Horizon Zero Dawn-ban bukkant fel először: az emberi civilizáció bukása után játszódó külső nézetes akciójáték kezdetben PlayStation 4-re, majd évekkel később PC-re is megjelent, a kiadó Sony Interactive Entertainment pedig 20 millió példánynál is többet értékesített belőle. A program idén februárban kapott folytatást Horizon Forbidden West címmel, a főhős természetesen most is az újdonsült címlaplány, a játék viszont egyelőre csak PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra érhető el.

Birkás Péter további cikkei
  • Brutális áron jöhetnek a Sony kvantumpontos OLED tévéi
  • Közel ötszörösére nőtt tavaly a túlterheléses támadások száma
  • Lézerfegyvert kapnak az amerikai hadsereg harci járművei

The post Különleges címlappal rukkolt elő az olasz Vanity Fair first appeared on 24.hu.

Related posts

Közel 40 millió eurót kapott Magyarország az EU-tól járványkezelésre

MO.CO.HU

Megpróbálta lefesteni a barátját, kész horror lett az eredmény

MO.CO.HU

A Fidesz napok alatt milliókat költött a közösségi médiában Karácsony Gergely lejáratására

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This