37.5 C
Budapest
May 26, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-Stílus eunice MAGYARORSZÁG nagy-britannia tölgyfa vihar

Egy 400 éves tölgyfát is kitépett az Eunice vihar

Hatalmas pusztítást végez az Európán átvonuló Eunice vihar, az Egyesült Királyságban például több, mint 30 éve nem tapasztaltak ilyen erős szélvihart.

A szél egy óriási, 400 éves tölgyfát is kitépett az essexi Brentwoodban, a fa egy családi ház tetejére zuhant – közölte az Independent.

Sven Good a lapnak elmondta, hogy egy nagy csattanást hallott, mire felfogta, hogy mi történt, a hatalmas fa már jelentős károkat okozott a házban, megrongálódott a tető és kitört több ablak is, és néhány szoba is lakhatatlanná vált.

A férfi elmondta, hogy a tölgyfa korábban nem mutatta a gyengélkedés jeleit, stabilnak tűnt, most viszont gyökerestül kitépte a vihar.

A fa rázuhant Good autójára is, ami teljesen összetört. A férfi elmondta, hogy az anyja azt javasolta neki korábban, hogy a viharveszély miatt álljon el az autójával a szokásos helyéről.

Ha ott hagytam volna, ahol eredetileg parkoltam, semmi gond nem lett volna!

– mondta a férfi, aki hozzátette, hogy miután a család felfogta, hogy mi történt, jó brit szokás szerint kocsmába mentek.

Pénteken kezdték kimenteni a bent maradt tárgyakat, majd visszaköltöztek oda, ahol a fa nem okozott nagyobb károkat, de már védősisakokkal felszerelkezve.

The post Egy 400 éves tölgyfát is kitépett az Eunice vihar first appeared on 24.hu.

Related posts

Kilenc évente duplájára drágul egy gyógyszer kifejlesztése

MO.CO.HU

Leesett egy fiatal férfi a KÖKI Terminálról

MO.CO.HU

Egymás hegyén-hátán tárolták a halottakat, vizsgálat indul Szentendrén

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status