37.5 C
Budapest
May 29, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
férfi kézilabda bajnokok ligája férfi kézilabda bl kézilabda MAGYARORSZÁG pick szeged ppd zagreb Sport

Váratlan BL-vereséget szenvedett a Szeged kézicsapata

A Pick Szeged meglepetésre 26-24-re kikapott a horvát PPD Zagreb otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11. fordulójában. A magyar bajnoki címvédő csak egyszer, 1-0-nál vezetett az egész mérkőzésen.

Kapcsolódó
Nincs jó állapotban, lemondta a szereplést a válogatott kézilabdázó

Tóth Gabriella, a Mosonmagyaróvár irányítója nem fogadta el a meghívót.

„Szeretnénk az összes találkozónkat megnyerni, hogy elérjük a célunkat és olyan helyen végezzünk, hogy ne keljen a nyolcaddöntőben pályára lépnünk. Ehhez az első lépést Zágrábben tehetjük meg” – nyilatkozta a mérkőzés előtt Juan Carlos Pastor vezetőedző, de arra ő sem számított, hogy csapata egész meccsen futni fog az eredmény után.

A hazaiak kezdtek jobban (4-1), ezért Pastor már a kilencedik percben időt kért, de ezt követően sem változott a játék képe és horvátok a szünetben 14-10-re vezettek, írta tudósításában az MTI.

A második felvonás elején Mirko Alilovic érkezett a vendégek kapujába, az ő védéseire alapozva csapata hamarosan visszazárkózott egy gólra. Többször is az egyenlítésért támadhatott a Szeged, de egyszer sem járt sikerrel, a játékából hiányzott a kellő gyorsaság, így az 54. percben megint hárommal jobban álltak a szinte alig hibázó, remekül védekező házigazdák. A hátralévő időben felváltva estek a gólok, így a szegediek végül váratlan vereséget szenvedtek.A hazaiaknál Sandro Obranovic hét, Ivan Cupic hat gólt lőtt, a magyar válogatott Leimeter Csaba öt lövésből egyszer sem talált be. A vendégeknél Miguel Martins ötször, Mario Sostaric négyszer volt eredményes. A szegedi kapusok közül Alilovic hét, Mikler Roland hat védéssel zárt.

Férfi kézilabda-BL, A csoport, 11. forduló

PPD Zagreb (horvát) – Pick Szeged 26-24 (14-10)

The post Váratlan BL-vereséget szenvedett a Szeged kézicsapata first appeared on 24.hu.

Related posts

Fresh Andi: Végigsírtam, amikor a párom kopaszra nyírt

MO.CO.HU

Szenzációs trónfosztás nehézsúlyban: Uszik tanári boksszal verte Joshuát

MO.CO.HU

Erősít az egészségügyi célú együttműködéseken az Európai Parlament

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status