15.9 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bige lászlóévértékelőiványi gáborKözéletMAGYARORSZÁGmárki-zay pétermészáros lőrincválasztás 2022

Február 16-án tartja kormányfőjelölti évértékelőjét Márki-Zay

Február 16-án szerdán tartja miniszterelnök-jelölti évértékelőjét Márki-Zay Péter – derült ki az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Az interjúban a hódmezővásárhelyi polgármester elmondta, hogy a kampány során szeretne eljutni Erdélybe is és azt állította, hogy a koronavírusos megbetegedése miatt teltházas találkozókat kellett lemondania odakint.

Az ellenzék közös kormányfőjelöltje nem tartja rendkívülinek azt, hogy Mészáros Lőrinc Bige Lászlótól vesz műtrágyát. Márki-Zay elárulta azt is, hogy beszélt Bige Lászlóval, aki eddig nagyjából 10 millió forinttal támogatta a kampányát, és aki azt mondta neki, hogy semmilyen közvetlen üzleti kapcsolata nincs Mészárossal, de az üzletkötőik rendszeresen tárgyalnak egymással. A politikus szerint sok olyan támogatójuk van, akik közel állhatnak a Fideszhez, ők ebből a szempontból nem tudnak válogatni.

Márki-Zay kijelentette, hogy a pártok kérésére beszélt Iványi Gábor lelkésszel arról, hogy vállalná-e a köztársági elnöki jelöltséget, de hozzátette, hogy ő mindhárom jelöltet támogatja, akikről jelenleg szó van az ellenzéken belül. Hozzátette: bár szerinte is fontos, hogy Novák Katalinnal szemben állítsanak valakit, de az fontosabb, hogy április 3-án megnyerjék a választást és aztán közvetlenné tegyék az államfőválasztást.

The post Február 16-án tartja kormányfőjelölti évértékelőjét Márki-Zay first appeared on 24.hu.

Related posts

Hatalmasat ugrott az építési telkek átlagára

MOCOHU

Kivágták a Mrs. Doubtfire nem gyerekeknek való jeleneteit

MOCOHU

Maggie Gyllenhaal Ferrante-filmje tarolt a Gotham-díjátadón

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This