37.5 C
Budapest
May 21, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bige lászló évértékelő iványi gábor Közélet MAGYARORSZÁG márki-zay péter mészáros lőrinc választás 2022

Február 16-án tartja kormányfőjelölti évértékelőjét Márki-Zay

Február 16-án szerdán tartja miniszterelnök-jelölti évértékelőjét Márki-Zay Péter – derült ki az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Az interjúban a hódmezővásárhelyi polgármester elmondta, hogy a kampány során szeretne eljutni Erdélybe is és azt állította, hogy a koronavírusos megbetegedése miatt teltházas találkozókat kellett lemondania odakint.

Az ellenzék közös kormányfőjelöltje nem tartja rendkívülinek azt, hogy Mészáros Lőrinc Bige Lászlótól vesz műtrágyát. Márki-Zay elárulta azt is, hogy beszélt Bige Lászlóval, aki eddig nagyjából 10 millió forinttal támogatta a kampányát, és aki azt mondta neki, hogy semmilyen közvetlen üzleti kapcsolata nincs Mészárossal, de az üzletkötőik rendszeresen tárgyalnak egymással. A politikus szerint sok olyan támogatójuk van, akik közel állhatnak a Fideszhez, ők ebből a szempontból nem tudnak válogatni.

Márki-Zay kijelentette, hogy a pártok kérésére beszélt Iványi Gábor lelkésszel arról, hogy vállalná-e a köztársági elnöki jelöltséget, de hozzátette, hogy ő mindhárom jelöltet támogatja, akikről jelenleg szó van az ellenzéken belül. Hozzátette: bár szerinte is fontos, hogy Novák Katalinnal szemben állítsanak valakit, de az fontosabb, hogy április 3-án megnyerjék a választást és aztán közvetlenné tegyék az államfőválasztást.

The post Február 16-án tartja kormányfőjelölti évértékelőjét Márki-Zay first appeared on 24.hu.

Related posts

VV Vivi a ValóVilág utáni életről: Vajon megdobálnak majd az emberek?

MO.CO.HU

Élmények, amiket senki sem vehet el tőled (X)

MO.CO.HU

Az új Sonos Beam tényleg képes új szintre emelni az otthoni filmezést

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status