37.5 C
Budapest
May 29, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföld brutális ápolók durva bánásmód kórház MAGYARORSZÁG

Két brutális ápolónő alázott meg egy magatehetetlen beteget a Jahn Ferenc kórházban

Megalázták súlyos beteg édesanyját a fővárosi Jahn Ferenc kórház intenzív osztályán – ezt állította az azóta elhunyt asszony lánya az RTL Híradójának.

Az 52 éves asszony októberben került súlyos tüdőbetegen a kórház intenzív osztályára, ahol azonnal légcsőmetszést végeztek rajta. A nő ezt követően sokáig nem tudott kommunikálni, éber tudtú, de magatehetetlen volt.

Miután a család novemberben úgy döntött, hogy hazaviszi a beteg nőt, szembesülniük kellett azzal, hogy a teste tele van zúzódásokkal és felfekvésekkel.

Az asszony később elmondta lányának, hogy a sebeket az ápolók okozták. A személyzet tagjai között két brutális ápolónő bántalmazta, a többiek pedig hagyták, hogy kegyetlenkedjenek a beteggel. Egy ízben az asszony fulladásos rohama alatt azon röhögtek, hogy végre meg fog fulladni. Az osztály egyik dolgozója azt mondta a Híradónak, hogy a két nővér durvasága neki és kollégáinak is feltűnt, de nem mertek szólni.

A család a méltatlan bánásmód miatt panaszt tett az intézmény igazgatójánál, de nem kapott választ. A kórház az RTL Híradó kérésére azt közölte: lefolytattak egy belső vizsgálatot, szakmai hiányosságot azonban nem állapított meg.

The post Két brutális ápolónő alázott meg egy magatehetetlen beteget a Jahn Ferenc kórházban first appeared on 24.hu.

Related posts

Tévét, nyaralást nyerhet, aki beoltatja magát

MO.CO.HU

„Olyan nincs, hogy valaki az élete egy pontján úgy dönt, mostantól homoszexuális lesz”

MO.CO.HU

ByeAlexet rendkívül szórakoztatja, hogy a kommentelők pirosra lakkozott körmén háborognak

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status