8.3 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbrutális ápolókdurva bánásmódkórházMAGYARORSZÁG

Két brutális ápolónő alázott meg egy magatehetetlen beteget a Jahn Ferenc kórházban

Megalázták súlyos beteg édesanyját a fővárosi Jahn Ferenc kórház intenzív osztályán – ezt állította az azóta elhunyt asszony lánya az RTL Híradójának.

Az 52 éves asszony októberben került súlyos tüdőbetegen a kórház intenzív osztályára, ahol azonnal légcsőmetszést végeztek rajta. A nő ezt követően sokáig nem tudott kommunikálni, éber tudtú, de magatehetetlen volt.

Miután a család novemberben úgy döntött, hogy hazaviszi a beteg nőt, szembesülniük kellett azzal, hogy a teste tele van zúzódásokkal és felfekvésekkel.

Az asszony később elmondta lányának, hogy a sebeket az ápolók okozták. A személyzet tagjai között két brutális ápolónő bántalmazta, a többiek pedig hagyták, hogy kegyetlenkedjenek a beteggel. Egy ízben az asszony fulladásos rohama alatt azon röhögtek, hogy végre meg fog fulladni. Az osztály egyik dolgozója azt mondta a Híradónak, hogy a két nővér durvasága neki és kollégáinak is feltűnt, de nem mertek szólni.

A család a méltatlan bánásmód miatt panaszt tett az intézmény igazgatójánál, de nem kapott választ. A kórház az RTL Híradó kérésére azt közölte: lefolytattak egy belső vizsgálatot, szakmai hiányosságot azonban nem állapított meg.

The post Két brutális ápolónő alázott meg egy magatehetetlen beteget a Jahn Ferenc kórházban first appeared on 24.hu.

Related posts

Asztali géphez és tévéhez is jó a Razer 2.1-es hangrendszere

MO.CO.HU

Innen származik a „Hajrá, magyarok!”

MO.CO.HU

Ezekkel a módszerekkel növelhetjük kutyánk élethosszát

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This