37.5 C
Budapest
May 29, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
ambrus attila celebség MAGYARORSZÁG Szórakozás viszkis

Ambrus Attila kikéri magának a celeb elnevezést

Ambrus Attila tíz évvel ezelőtt szabadult ki a börtönből. A rácsok mögött kitanulta a keramikus mesterséget, ma már saját műhelyében alkot. Jelenleg megélhetésként tekint a szakmára, de ha megnyerné a lottót, művészkedni is elkezdene. Mint mondja, az előítéletektől máig nem szabadul, de nem keresi a bajt akkor sem, ha valaki megjegyzést tesz rá az utcán. Azt viszont kikéri magának, hogy köztörvényes bűnözői múltja miatt vált volna belőle celeb, sőt. A celeb elnevezést is is degradálónak tartja.

Valóban köztörvényes bűnöző voltam. A celebséget kikérem magamnak, tudniillik én értek néhány dologhoz. Az, hogy most nem tudok bankot rabolni az egy dolog, de tudtam. Tudok csülkös-pityókás kenyeret sütni, tudok több fajta kenyeret sütni, amiből egyébként megtudnék szintén élni. Tudok kerámiákat készíteni. A celebek azért celebek, tisztelet a néhány kivételnek, mert semmihez nem értenek. Engem ezekkel ne mossanak össze

– mondta a Fókuszban.

Hozzátette, hogy apaként eldöntötte, soha nem emel kezet a gyerekeire, arra pedig már most készül, hogy egy nap elmondja a kicsiknek az igazságot a múltjáról.

The post Ambrus Attila kikéri magának a celeb elnevezést first appeared on 24.hu.

Related posts

Magyar kézist választottak a BL-meccs legjobbjának

MO.CO.HU

Kézilabda: Pálinger elmondta, mit gondol az olimpiai esélyeinkről

MO.CO.HU

Szabó Zsófi üzent a „károgó nagymamáknak”

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status