37.5 C
Budapest
May 29, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
MAGYARORSZÁG mediterrán diéta schobert norbi Szórakozás

Schobert Norbi szerint a magyaroknak nincs pénze mediterrán diétára

Nemrég szárnyra kelt egy tanulmány, ami a mediterrán diéta hatékonyságát hirdeti. Az említett étrendről Schobert Norbi is olvasott, ő azonban úgy véli, hogy a magyar embereknek nincs pénze olyan élelmiszerekre, amiket a mediterrán térségekben fogyasztanak, itthon ugyanis közel sem keresnek eleget ahhoz, hogy napi szinten megengedhessék maguknak a friss halat, a tengeri herkentyűket vagy teljes kiőrlésű gabonából készült pékárukat.

Hozzátette, hogy szerinte Magyarországon az is probléma, hogy az emberek órákat töltenek tévénézéssel és telefonnyomkodással ahelyett, hogy mozognának.

Magyarországon azért ilyen brutális az elhízás, mert egyrészről az embereknek kevés a pénze, és sajnos nem áldoznak egészséges életmódra semmit. (…) Az aktív nappal eltöltött idő felét képernyőbámulással tölti az ember, nincsen terve, nincsen célja

– mondta.

Schobert Norbi úgy véli, naponta maximum két órát szabadta telefonozással tölteni, tévé előtt pedig elég lenne esténként egy filmet megnézni. A fennmaradó időt mozgással kellene eltölteni. Ami pedig a táplálkozást illeti, a mediterrán diéta szerinte a lakosság jelentős részének felejtős.

The post Schobert Norbi szerint a magyaroknak nincs pénze mediterrán diétára first appeared on 24.hu.

Related posts

Annyi idős halt meg a koronavírus miatt, hogy csökkentek Szlovákia nyugdíjkiadásai

MO.CO.HU

Végleg távozik a hatalomból Castro

MO.CO.HU

Ezek a családok nagyon különbözőek, de közös bennük, hogy nem tudnak aludni

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status