37.5 C
Budapest
May 26, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
liu shaoang MAGYARORSZÁG olimpia 2022 peking 2022 rövidpályás gyorskorcsolya Sport téli olimpia téli olimpia 2022 téli sportok

Minden gond elhárult, Liu Shaoang elutazhatott Pekingbe

Koronavírus-fertőzése után felgyógyulva kedden csapattársai után indulhatott a pekingi téli olimpiára a világbajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó, Liu Shaoang.

Kapcsolódó
Liu Shaolin Sándor: Ha érmet szerzek, akkor fele Kínáé, fele Magyarországé

Édesanyja egy olyan zászlót készített neki, amelyen a kínai és a magyar színei is szerepelnek.

A sportág első magyar összetett világbajnokának múlt hétfőn lett pozitív a koronavírustesztje, ezért nem tudott társaival utazni az ötkarikás játékokra. A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség beszámolója szerint Liu Shaoang hétfő délelőtt megszerezte a hivatalos, kínai hatóságok által is elismert laboratóriumban készült negatív PCR-tesztet, így kedden elindulhatott végül a kínai fővárosba.

A férfi váltóban tartaléknak jelölt Varnyú Alex szintén pozitív tesztet adott a múlt héten és a tervek szerint vasárnap csatlakozhat az olimpiai különítményhez. A pekingi téli olimpia hivatalosan pénteken kezdődik, a short trackesek versenye rögtön másnap rajtol, amikor vegyes váltóban már érmeket osztanak, illetve sor kerül a női 500 méter és a férfi 1000 méter selejtezőjére.

The post Minden gond elhárult, Liu Shaoang elutazhatott Pekingbe first appeared on 24.hu.

Related posts

A halál pillanatát rögzítik a kovaalgák

MO.CO.HU

A dráguló kenyéren az állam keresi a legtöbbet

MO.CO.HU

Arnold Schwarzenegger videón posztolta, ahogy megkapja a koronavírus elleni védőoltást

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status