9.7 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusMAGYARORSZÁGphytotec proxelanprosztatagyulladás

Esténként bezárkóztam a fürdőszobába, hogy ne kelljen a feleségemmel szeretkeznem

Egy napon arra ébredtem, hogy kicsit csíp a vizelet pisilés közben. Nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, úgy voltam vele, majd elmúlik magától. De nem múlt el. Mitől is múlt volna? A végén odáig fajult a dolog, hogy már a szexuális életemre is rányomta a bélyegét.  Pokoli fájdalmas volt az ejakulációm, és hogy ne kelljen újra átélnem a kellemetlen érzést, elkezdtem kifogásokat keresni és direkt későn jártam haza.

Irány az urológus

Mivel nagy fájdalmaim voltak és nem ment a szex, rászántam magam és felkerestem egy urológust. Kiderült, hogy prosztatagyulladásom van. Szerencsére az orvos azt mondta, hogy a bajom gyógyszerrel és kúppal kikezelhető. Kissé cikinek éreztem, ezért a terápia alkalmazásának idejére esténként bezárkóztam a fürdőszobába. De szépen javultam és folyamatosan jártam a vizsgálatokra is. Csak azzal nem számoltam, hogy a kimaradozások és a fürdőszobában való időzés miatt a feleségem azt gondolja majd, hogy megcsalom. Pedig pontosan ez történt.  Már mindenfélét képzelt a „titkos” telefonálásaim miatt is – amit egyébként az orvosommal folytattam –, majd egyszer csak kiborult, amikor a fürdőben rám nyitott és látta, hogy épp gyógyszert veszek be…

A prosztatagyulladás tünetei jelentősen rontják a férfiak életminőségét és megterhelőek lehetnek a mindennapi életben. A kezeletlen vagy visszatérő prosztatagyulladás a szexuális élet zavaraihoz és a nemi vágy (libidó) csökkenéséhez is vezethet. A tartós prosztatagyulladás maradandó pszichés problémákat, illetve depressziót is kiválthat.

Akkor átéreztem, talán hibáztam azzal, hogy eltitkoltam a nejem előtt ezt a dolgot. Elmondtam hát neki, hogy szégyelltem magam, és cikinek éreztem a prosztatagyulladásomat. Régebben azt hittem, ilyesmi csak idősebbekkel történhet meg, én pedig még csak nemrég múltam el 35 éves. Azt végképp nem gondoltam volna, hogy ez a betegség ennyire negatív hatással lehet az életminőségre. Azért jártam titokban urológushoz, hogy újra rendbe jöjjön a házaséletünk. Nekem is hiányzott az intimitás, és már alig vártam, hogy újra teljes életet élhessünk. Nem azért nem mondtam el ezt az egészet a feleségemnek, mert nem bíznék meg benne, hanem mert a férfiúi büszkeségem nem engedte. Egyszerűen szégyelltem a dolgot. Most már tudom, hogy butaság volt és nem kellett volna őt ilyen lelki nehézségnek kitennem.

A feleségem ezek után kifejezetten aggódni kezdett értem. A következő vizsgálat alkalmával elkísért az urológusomhoz, akinek végül sikerült őt megnyugtatnia a betegségem várható kimenetelét illetően.

Hirdetés

A Proxelan végbélkúp klinikai vizsgálatokkal igazolt helyi hatású készítmény a prosztatagyulladás tünetei ellen, amely ott enyhíti a panaszokat, ahol a probléma van. Az ápoló hialuronsav és gyógynövények kombinációja teljessé teszi a gyógyszeres kezelést, enyhítve a vizelési zavarokat, gáttájéki fájdalmakat. A szexuális aktivitást nem befolyásolja. Vény nélkül könnyen elérhető a legtöbb hazai a patikában, ezért a fellángoló fájdalmak esetén azonnal használható, akár hosszú távon is.

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

A cikk a Phytotec Hungária támogatásával készült.

The post Esténként bezárkóztam a fürdőszobába, hogy ne kelljen a feleségemmel szeretkeznem first appeared on 24.hu.

Related posts

Lemondott Rátóti Zoltán, az SZFE rektora

MOCOHU

„Megbélyegzés kezdődött, hogy van az ördögtől való könnyűzene, és minden más kultúrának számít”

MOCOHU

Európai biztos: A nyári szezonra életbe kell lépnie az immunitást igazoló útlevélnek

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This