4.8 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
férfi kézilabda eb 2022férfi kézilabda európa-bajnokságférfi kézilabda európa-bajnokság 2022férfi kézilabda-ebgulyás istvánkézilabdamagyar férfi kézilabda-válogatottmagyar-hollandMAGYARORSZÁGmagyarország-hollandianyilatkozatSport

A kézikapitány szerint nem tudták megnyugtatni a játékosokat

A magyar férfi kézilabda-válogatott 31-28-ra kikapott Hollandia csapatától a magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában.

Kapcsolódó
Hollandia elrontotta a bulit és legyőzte a magyar kéziseket az Eb-nyitányon

Hidegzuhany a javából, a hollandok végig vezettek és nyertek a nyitó mérkőzésen.

„Az elején sokat hibáztunk, elbizonytalanodtunk, közben viszont görcsösen akartunk, amibe sok hiba csúszott. Az elején lassabban játszottunk, mint kellett volna. A másodikban volt tempónk, de a már említett görcsösség nem segített” – nyilatkozta Gulyás István szövetségi kapitány.

Varga Jennifer / 24.hu

A szakember gratulált a holland csapatnak, mert megérdemelte a győzelmet.

Nagyon idegesen játszottunk, nem azt az arcunkat mutattuk, ami jellemző ránk. Sajnos belekerültünk egy olyan spirálba, amiből nem tudtunk kijönni, nem tudtuk a játékosainkat megnyugtatni és vereség lett a vége.

Reméljük, hogy a következő meccsen már könnyebben viseljük az aréna nyomását, és a sok néző által támasztott elvárást.”

Bánhidi Bence bokasérüléséről az edző elmondta, az alapos orvosi vizsgálatok után derül ki, hogy a Pick Szeged beállósa vállalni tudja-e a játékot vasárnap.

„A portugálok ellen az lesz a legfontosabb, hogy kontrolláltabban kézilabdázzuk, a kezünkben tartsuk az irányítást” – vélekedett.

Rodriguez Pedro annyit tett hozzá, ez nem az ő napjuk volt, de hisz a csapatban és az edzőkben, van még két meccs, amit megnyernek.

„Talán picit túlságosan is akartunk, azért nem sikerült. Futottunk az eredmény után, és ugyan két-három lehetőségünk lett volna, hogy visszajöjjünk, nem sikerült” – mondta az M4 Sport kamerái előtt Bodó Richárd.

Varga Jennifer / 24.hu

A hollandok izlandi kapitánya, Erlingur Richardsson boldog volt, hogy Európa egyik legszebb csarnokában, egy igazi kézilabdanemzet ellen sikerül nyerni.

Nagyon elégedett vagyunk a győzelemmel, az első percektől kezdve irányítottuk a játékot, az első félidőben jól védekeztünk és a tempónkat is tudtuk tartani

– mondta.

The post A kézikapitány szerint nem tudták megnyugtatni a játékosokat first appeared on 24.hu.

Related posts

A vörösiszap-katasztrófa két sérültje elveszítette a kártérítési pert

MOCOHU

Eljárás indult a bicskei fideszes polgármester tömegrendezvénye miatt

MOCOHU

Ma már terminál sem kell ahhoz, hogy kártyával fizethessünk Magyarországon (x)

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This