4.8 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
ajándékcsomaggina sheldonkutyaeledelkutyakajaMAGYARORSZÁGpoggyászrepülésSzórakozástolvajutazás

3 ezer dollárnyi ajándék helyett egy csomó kutyakaját talált a poggyászában Európából hazaérve

Egy New Hampshire-i nő azt állítja, hogy otthon kinyitotta az utazótáskáját, és ami az Európában vásárolt ajándékok helyett kutyaeledellel volt tele. A portsmouthi Gina Sheldon a helyi WMUR-TV-nek azt mesélte a Business Insider beszámolója szerint, hogy egy európai útról tért haza, de az otthonában, a poggyászát kibontva azt tapasztalta, hogy az összes Európában vásárolt ajándék eltűnt.

Kinyitottam a harmadik táskát, amelyben az összes ajándék volt, és olyan dolgok, amelyeket magamnak is vettem, és ezek helyére kutyatáp, egy régi póló, egy borotvahabos üveg került

– mondta Sheldon.

A nő 11 napot utazott Olaszországon keresztül, hazafelé menet megállt Párizsban is, és úgy véli, hogy a tárgyakat itt, a franciaországi Párizs-Charles DeGaulle repülőtéren a csomagtérben cserélhették ki.

„Volt egy bőrdzseki, amit a 16 éves fiamnak vettem. (…) Vettem ezeket a nagyon aranyos bőr csuklópántos pénztárcákat azért, hogy különböző családtagoknak és barátoknak adjam” – mesélte a megkárosított nő a tévécsatornának.

A hiányzó tárgyak összeértéke pedig 3 ezer dollár, azaz közel egymillió forint.

A járatot a Delta légitársaságnál foglalták le, de az Air France üzemeltette. A Delta a WMUR-TV-nek adott nyilatkozatában elnézést kért Sheldon negatív tapasztalataiért, és közölték, hogy Sheldonnal és a partnereikkel már dolgoznak a probléma kezelésén.

The post 3 ezer dollárnyi ajándék helyett egy csomó kutyakaját talált a poggyászában Európából hazaérve first appeared on 24.hu.

Related posts

Veszélyes hely a vadnak az etető

MOCOHU

Portóban parádézott, kiütéssel nyert a veszprémi kézicsapat

MOCOHU

Négy napja nincs meg egy bácsalmási kislány

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This