9.4 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
átoltottságaustralian open 2022MAGYARORSZÁGmilos raonicnovak djokovicoltásSporttenisz

Veszélyben Novak Djokovic Australian Opene

Craig Tiley, az Australian Open versenyigazgatója szerint, továbbra is bizonytalan a hússzoros Grand Slam-tornagyőztes Novak Djokovic szereplése. A szerb Blic Sport című napilap erre csak ráerősített azzal, hogy megírta a világelső mégsem lesz tagja a szerb férfi teniszválogatottnak az egy hét múlva kezdődő ATP Kupán, Sydneyben.

A jövő szombattól január 9-ig tartó csapatverseny szervezői december 7-én közölték, hogy a 34 éves szerb játékos rajta van a nevezési listán, a napilap legfrissebb információja szerint ennek ellenére nem utazik el Sydneybe.

Az Australian Open ezt követően, január 17-én kezdődik, ám Djokovic továbbra sem jelentette be, hogy ott lesz-e mezőnyében. Az év első Grand Slam-tornáján minden résztvevőtől elvárják, hogy be legyen oltva a koronavírus ellen, a világranglista-vezető azonban magánélete védelmére hivatkozva továbbra sem hozta nyilvánosságra, hogy megfelel-e ennek a követelménynek.

Az viszont már biztos, hogy Milos Raonic, a férfi teniszezők világranglistájának korábbi harmadik helyezettje nem indul az Australian Openen. A szervezők szombati bejelentése szerint a 31. születésnapját hétfőn ünneplő játékos visszalépett, mivel továbbra sem épült fel tökéletesen Achilles-ín sérüléséből.

The post Veszélyben Novak Djokovic Australian Opene first appeared on 24.hu.

Related posts

Az új Netflix-thriller után kevésbé hiszünk majd az Instának

MOCOHU

A páncélszekrényt is kitakarította a 65 éves nő

MOCOHU

Sokat segíthetnek a kutyák a demencia titkának megfejtésében

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This