11.7 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
MAGYARORSZÁGoláh gergőSzórakozásx-faktor

Oláh Gergő szerint 18 éven aluliaknak nincs helye az X-Faktorban

Az énekes az X-Faktor harmadik szériájának győzteseként lett ismert és azóta is követi a tehetségkutatót. Az idei jubileumi évadot is folyamatosan véleményezi a közösségi oldalán. A mentorházas adások után például azon akadt ki, hogy Gáspár Laci elküldte egyik legígéretesebb énekesnőjét, Mohácsi Anettet, legutóbb pedig arról írt, hogy mennyire megérintették ByeAlex 16 éves rapperének, Alee-nak a családi körülményei.

Kapcsolódó
X-Faktor: Alee a kisfilmjében megmutatta, hogy milyen rossz körülmények között él a családjával

Nem szégyelli az omladozó falakat és a rendezetlen portát.

Igaz, ezután arról is kifejtette a véleményét, hogy szerinte a tehetségkutatónak változtatnia kellene az életkori szabályain:

Én soha nem leszek és nem vagyok híve annak és nem értek egyet azzal, hogy 14-16 évesen induljanak ilyen versenyeken, VESZÉLYES! Én talán 18 éves kortól tartanám helyesnek… és úgy, hogy a mentorok kb. 2 évig fogják a versenyzőik kezét! Ami a verseny után fog rájuk zuhanni, azt brutálisan nehéz kezelni… főleg a mai felgyorsult és kifordult világban… Én 23 évesen, apáként, férjként és egészen pici koromtól rengeteg énekversenyt megjárva is, nagyon nehezen tudtam kezelni… Az Isten felé való elkötelezettségem a családom, Geszti Péter és Schiwert Takács László nélkül, nekem sem ment volna…

– írta posztjában Oláh Gergő, aki szerint ezért nem elég jók a produkciók az X-Faktorban.

Valószínű egyébként, hogy a fiatal koruk, éretlenségük miatt (is) nincs átütő érzelem, sem átütő produkció, színpadi show, egyik versenyzőnél sem… Amitől libabőrös tudna lenni a hallgató, néző… Na meg hát a mozgáskultúra. Konkrétan szerintem le vannak tiltva a versenyzők a táncról, annyira nem megy nekik… Számomra akkor van egyben egy előadó, ha jól énekel és közben jól mozog, táncol és átad valamit!

The post Oláh Gergő szerint 18 éven aluliaknak nincs helye az X-Faktorban first appeared on 24.hu.

Related posts

Dúró Dóra szerint Fekete-Győr András cigányokkal bazsevál

MOCOHU

Egyre kevesebb magyar keresi külföldön a boldogulást

MOCOHU

Olimpiai selejtező: Kazahsztán – Magyarország (élő)

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This