5.8 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
applecraftmacMAGYARORSZÁGTech

Magyar cégnek ítélte oda az Apple az év legjobb Mac applikációjáért járó díjat

Az Apple a Craft Docs nevű szoftvert választotta első helyezettnek a Mac alkalmazások éves toplistáján. A 2021-es App Store Awards a 15 legjobb játékot és alkalmazást ismerte el.  A magyarok által fejlesztett Craft dokumentum-szerkesztésre, jegyzetelésre és azok elrendezésére alkalmas, és többek között gyorsaságáért, egyszerű használatáért és gyönyörű design-jáért emelték ki. A múlt évi győztesek között volt például a Zoom és a Disney+.

A díjat sajátosan, de személyesen adta át a helyezetteknek az Apple-vezér Tim Cook, amiről a csapat vezetője, Orosz Bálint a magyar Forbesnak mesélt. A dolog úgy történt, hogy a Craft budapesti irodájába egy Amszterdamból érkezett futár csöngetett be, kezében egy „Ne nyisd ki” feliratú dobozzal. A futár közölte, hogy a küldeményt csak Bálintnak adhatják oda, akit épp egy megbeszélésről kellett kihívni. A csapatnak később volt egy videókonferenciája, mint kiderült, az Apple ide minden díjazottat meghívott, ekkor már a kikézbesített csomagokat is kinyithatták, a benne lévő díjakkal. Cook aztán röviden minden nyertessel külön is beszélgetett – mondta el Orosz a Forbesnak.

A Craft egy újgenerációs dokumentum-szerkesztő natív alkalmazás, Mac-re, iOS-re, iPadOS-re és Webre, ami nemcsak a jegyzetelésben segít, hanem abban is, hogy egyszerűen csoportosíthatjuk ötleteinket és gondolatainkat legyen szó akár egyéni vagy csapatmunkáról. A startup idén áprilisban zárt egy 8 millió dolláros befektetési kört a Creandum vezetésével – írja az MTI. Jelenleg több mint 300,000 felhasználó használja a Craftot.

Dömös Zsuzsanna további cikkei
  • Hamarosan érkezik a vadiúj külsejű Microsoft Office
  • Sírva fog röhögni, ha megtudja, melyik a legnépszerűbb emoji
  • Drónra illeszthető madárkarmokat fejlesztettek amerikai kutatók

The post Magyar cégnek ítélte oda az Apple az év legjobb Mac applikációjáért járó díjat first appeared on 24.hu.

Related posts

Éjszaka mínusz 4 fok is lehet, holnap alig látjuk a napot

MOCOHU

Az Európai Gyógyszerügynökség nélkül is engedélyezhetik itthon a kínai vakcinát

MOCOHU

Márki-Zay Péter: Szájer József egymaga többet ártott a Fidesznek, mint az ellenzék 2010 óta összesen

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This