6.5 C
Budapest
April 18, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbudapestkarácsony gergelyúMAGYARORSZÁGvárosháza-ügy

Dokumentumcunamit szabadított a netre a Városháza-ügy miatt Karácsony

Folytatódik az őszvég-télkezdet nagy szappanoperája, a kormánypárti médiában kirobbant Városháza-ügy (dióhéjban: állítólag a városvezetés el akarta adni a Deák térhez közeli városházát befektetőknek). Ezúttal Karácsony Gergely főpolgármester gurított egyet a Facebookon, ahol arról írt,

A Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ a mai napon megküldte a vizsgálóbizottság részére valamennyi, 2019 óta történt ingatlanértékesítés teljes dokumentációját (értékbecslés, pályázati kiírás, pályázatok, bontási jegyzőkönyv, előterjesztés a döntésről, adásvételi szerződés, elővásárlási nyilatkozatok, birtokbaadási jegyzőkönyv).

Egy linket is mellékelt, itt lehet lekattintani. Karácsony szerint azért hoznak mindent nyilvánosságra, hogy látható legyen, „az értékesítésekre nyílt, korlátozó feltételt vagy más ’személyre szabást’ nem tartalmazó pályázati kiírás alapján került sor.”

Utána megemlíti, hogy a Fidesz szerinte „orosz titkosszolgálati módszerekkel” leselkedik a fővárosi vezetés után, valamint hogy a nyilvánosságra került hangfelvételeken is fideszes kötődésű emberek beszélnek. Rejtélyesen fejezi be a posztot:

ideje bemutatni ennek a kamuügynek a kreálóit, azokat a fideszes és Fidesz-közeli figurákat, akik közül a városvezetés egyet sem ismer, velük soha nem tárgyalt, ám ők mégis asszisztáltak egy hazug lejárató kampányhoz. Hamarosan jönnek a részletek…

The post Dokumentumcunamit szabadított a netre a Városháza-ügy miatt Karácsony first appeared on 24.hu.

Related posts

Visszatér a sztáredző, hogy világelsőt faragjon egy tenisztehetségből

MOCOHU

Elvált a férjétől, miután az azzal védekezett, hogy a szórakozóhely megphotoshopolta a kezét

MOCOHU

Így telefonáltak a magyarok a koronavírus hatására

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This