13.8 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
dominique devenportepic dramaKultúraMAGYARORSZÁGsissisorozattévétv

Tudjuk, mit néznek majd a magyarok karácsonykor: jön az új Sissi-sorozat

Több mint hatvanöt évvel azután, hogy a világ, főleg pedig mi, magyarok beleszerettünk a klasszikus Sissi-filmtrilógiában Romy Schneiderbe, idén új Sissi-sorozatért rajonghat az ország. December 26-án, karácsony másnapján debütál ugyanis az Epic Drama csatorna új sorozata a magyarok kedvenc királynéjáról.

Az új, többek között Ausztriában, Litvániában, Lettországban és természetesen Magyarországon forgatott sorozat Erzsébet fiatal éveire összpontosít: hogyan kötött szerelmi házasságot Ferenc Józseffel, miképp próbált beilleszkedni a merev osztrák udvarba, és miért került folyamatos összetűzésbe anyósával, Zsófia főhercegnével. Ugyan óhatatlanul várhatók fiktív helyzetek is, de az alkotók összességében mégis történelmi hűségre törekedtek.

Epic Drama

A készítők azt ígérik, hogy a sorozat több lesz, mint pazar díszletekkel és jelmezekkel készült elismétlése a Romy Schneider-féle filmnek. Sissit magabiztos, modern nőként mutatják be. A Sven Bohsre rendezésében készült sorozat

ízlésesen, mégis bátran meséli el Sissi jól ismert történetét, ahol ezúttal a szexualitás is fontos szerepet játszik, ugyanakkor modern megközelítésben mutat be egy politikai nyomás alatt álló nőt

– mondta a sorozat vezető producere, Andreas Gutzeit. A Sissi címszerepét Dominique Devenport alakítja, a sorozat pedig 2021. december 26-ától vasárnaponként 21 órától dupla részekkel lesz látható az Epic Drama műsorán.

The post Tudjuk, mit néznek majd a magyarok karácsonykor: jön az új Sissi-sorozat first appeared on 24.hu.

Related posts

Adele 33 éves lett, ezért több hónapnyi kihagyás után megmutatta magát

MO.CO.HU

Karácsony a miniszternek: Nem asszisztálok ingatlanpanamán nyerészkedő oligarcháknak

MO.CO.HU

A nap legfontosabb hírei – 2021.09.03.

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This