15.5 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
filmKultúraMAGYARORSZÁGmozinicholas houltnicolas cage. drakularenfielduniversal

Ezt is megértük: Nicolas Cage újra vámpír lesz, éspedig maga Drakula

Nicolas Cage alakítja Drakulát a Renfield című filmben, amelynek címszerepét, Drakula híres lakáját Nicholas Hoult játssza majd, írja a Hollywood Reporter. A Chris McKay (A holnap háborúja, Lego Batman) rendezésében, a Rick és Mortyt is jegyző Ryan Ridley forgatókönyvéből készülő szörnyfilm producerei között van a rendezőn kívül Robert Kirkman, David Alpert, Bryan Furst és Sean Furst, McKay produkciós társa, Samantha Nisenboim pedig executive producerként dolgozik majd.

Renfield karaktere Bram Stoker 1897-es Drakula című regényéből származik. Egy elmegyógyintézet betege, aki abban a tévhitben él, hogy ha vért iszik, halhatatlanná válik. Drakula rovarokkal és patkányokkal eteti őt, és az örök élettel kecsegteti. Túl sok részletet nem osztottak meg a készülő filmről, de azt tudni, hogy afféle eredettörténet lesz, ám nem a regény korában, hanem napjainkban játszódik majd. A Variety kiemelte, hogy Cage közmondásosan extrém módszerekkel szeret szerepeire készülni, így például a Madárka című filmre készülve, melyben vietnami háborús veteránt játszott, érzéstelenítés nélkül kihúzatta két fogát, hogy megtapasztalja az igazi fájdalmat, ennek nyomán azt csak remélni tudjuk, hogy a Renfieldhez nem kezd vérszívásba. Cage játszott már vámpírt: 1988-ban, A vámpír csókja című filmben egy reklámszakembert alakított, aki lassan vérszívóvá változik.

A Renfield a Universal régóta megépíteni próbált szörnyuniverzumához készül, melyhez a 2017-es Múmia-reboot, vagy a nemrég Elisabeth Moss-szal kijött A láthatatlan ember. Ugyancsak ebben a projektben készül Ryan Goslinggal egy farkasemberes film. Ráadásul, minthogy ezek a filmek szándékosan alacsony költségvetéssel készülnek, igazi trash szórakozásra számíthatunk.

The post Ezt is megértük: Nicolas Cage újra vámpír lesz, éspedig maga Drakula first appeared on 24.hu.

Related posts

Egy 23 éves fidelitasos dicsérte agyon a Hír TV-ben a fiatalok SZJA-mentességét

MO.CO.HU

Ellopható egy árokásógép mázsás kanala?

MO.CO.HU

Bezárnak az óvodák, a városi bölcsőde és egy általános iskola is Balassagyarmaton

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This