10.9 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
GazdaságkasszaMAGYARORSZÁGpénztárpénztáros nélküli üzlettesco

A Tesco megnyitotta első olyan üzletét, ahol nincs pénztáros

London központjában nyitotta meg első kassza nélküli üzletét a brit üzletlánc. A különleges boltba betérők anélkül vásárolhatnak és fizethetnek, hogy sorba állnának a pénztárnál vagy szkennelős önkiszolgáló kasszát használnának. A GetGo névre keresztelt kísérleti üzlet a másutt megszokott Tesco választékot kínálja zökkenőmentes vásárlási élmény mellett – írta a Pénzcentrum.hu.

A High Holborn városrészben található üzlet megnyitását a saját munkatársait kiszolgáló, Welwyn Garden Cityben 2019 óta működő boltban végzett eredményes próbaüzem előzte meg. A választás nem véletlenül esett High Holbornra, az itteni Tesco Express ugyanis 2018-as megnyitása óta készpénzmentesen működik.

Ahhoz, hogy az üzletben vásárolni lehessen, le kell tölteni az üzletlánc alkalmazását, azzal lehet bejelentkezni a beléptetőkapun. Ezután össze lehet gyűjteni a polcokról, amire szükségük van a vásárlóknak, majd egyenesen kisétálhatnak az ajtón. Kamerák és súlyérzékelők rögzítik, hogy pontosan milyen termékeket vettek magukhoz, a fizetés pedig a távozást követően, közvetlenül az applikáción keresztül történik. A Tesco partnerével, a Trigóval együtt indította el a szolgáltatást. A korhatárhoz kötött termékeknek külön részlege lesz saját kijárattal, ahol a munkatársak személyesen fogják ellenőrizni a vásárlók életkorát.

The post A Tesco megnyitotta első olyan üzletét, ahol nincs pénztáros first appeared on 24.hu.

Related posts

75 ezer forintos büntetést kapott egy szombathelyi rokkantnyugdíjas, mert nem volt rajta maszk az utcán

MOCOHU

Ilyen adventi naptár alighanem csak egy van az országban

MOCOHU

Evander Holyfield egy volt MMA-bajnok ellen lép szorítóba

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This