19.5 C
Budapest
May 8, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügyemberölésMAGYARORSZÁGmunkásszállópécsi gyilkosságt. teofil

Tíz évet kapott T. Teofil, aki szíven szúrta az ismerősét a pécsi szállón

Jogerősen tíz év börtönre ítélte a Pécsi Törvényszék azt a 23 éves férfit, aki tavaly októberben szíven szúrta az ismerősét egy pécsi munkásszállón. T. Teofil a büntetés 3/4 részének kitöltését követően bocsátható feltételes szabadságra.

A férfi tavaly augusztusban költözött a város szélén lévő, munkásszállóba, ahol a későbbi áldozat is lakott. A két férfi kezdetben jó kapcsolatban volt egymással, együtt jártak szórakozni, barátságuk azonban meglazult, miután Teofilhoz költözött a barátnője.

Az ominózus este a terhelt a barátnőjével és egy közös ismerősükkel sörözött és borozott a munkásszálló egyik szobájában, amikor bekopogott hozzájuk az ittas sértett.

T. Teofil ekkor felszólította, hogy távozzon, aminek ő eleget is tett.Negyedóra múlva azonban ismét kopogtatott a szoba ajtaján, ekkor a vádlott kiment. A hozzájuk érkező férfi ekkor közölte Teofillal, hogy nem tetszik neki, ahogy vele viselkedik, de a vádlott felhívására ismét távozott. 

Ekkor a sértett nem a saját szobájába ment, hanem egy másikba, ahol egy férfi lakott, akit korábban ismeretlen személyek bántalmaztak. A férfi öntudatlan állapotban feküdt a helyiségben.

ugyeszseg.hu

T. Teofil nagyon mérges lett a sértettre, bosszantotta a viselkedése, és az is, hogy mert előző nap bántalmazta a gondnokot. Ezért a vádlott a sértett után ment, a társaságában lévő nő és férfi követték, mert látták, hogy a terhelt nagyon ideges.

T. Teofil bement abba a szobába, ahol a későbbi áldozata is tartózkodott, ahol meglátta, hogy a szoba lakója a földön fekszik és a sértett felette áll. A sértett T. Teofil felé fordult, aki ekkor többször is ököllel arcon ütötte, azért, amit mondott a barátnőjére és bántotta a gondnokot. 

A nő és a társaságában lévő férfi próbálták megakadályozni a vádlottat a cselekményben. T. Teofil felkapott egy kért, de  a férfi és a nő elvette tőle. Ezután férfi felvette egy másik kést: “Akkor így jártál, most megszurkállak” – mondta T. Teofil, majd megvágta volt barátja arcát, és szívtájékon szúrta. A megkéselt férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

The post Tíz évet kapott T. Teofil, aki szíven szúrta az ismerősét a pécsi szállón first appeared on 24.hu.

Related posts

Izrael ellenzi a jeruzsálemi amerikai konzulátus újranyitását

MOCOHU

Ez a robbantás tette teljes vereséggé az afganisztáni háborút

MOCOHU

Tényleg több lájkot hoz egy kutyás, mint egy gyerekes kép? Orbán Viktor facebookos fotói nem ezt mutatják

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This