37.5 C
Budapest
May 21, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
államfő friss hír koronavírus MAGYARORSZÁG Nagyvilág oltás szlovákia

Szlovákia három korábbi államfője közös levélben szólítja fel a lakosokat, hogy oltassák be magukat

Szlovákia korábbi három köztársasági elnöke, Andrej Kiska, Ivan Gašparovič és Rudolf Schuster közös felhívásban kéri a szlovák állampolgárokat, hogy oltassák be magukat – írja a parameter.sk.

Mi, Szlovákia egykori államfői felhívást intézünk Szlovákia lakosaihoz. A Covid-19 továbbra is nagy erővel támad, manapság pedig már a rendelkezésünkre áll a leghatásosabb módszer, amivel sikeresen harcolhatunk ellene – az oltás

– kezdődik a felhívás.

A közös levélben köszönetet mondanak mindenkinek, aki úgy döntött, felveszi a vakcinát. „Köszönjük azoknak, akik már beoltatták magukat, mindenki mást pedig, amennyiben ennek nincs egészségügyi akadálya, szeretnénk felszólítani, hogy mielőbb oltassák be magukat” – fogalmaznak.

A felhívásban kiemelik, a közeli hozzátartozókkal, barátokkal, kollégákkal és főleg az egészségügyi dolgozókkal szembeni felelősségvállalásról van szó, akik a kórházakban emberi életekért küzdenek. „Köszönjük mindenkinek, aki gondol a körülötte élő emberekre és egyúttal saját magára is” – zárják a felhívást.

The post Szlovákia három korábbi államfője közös levélben szólítja fel a lakosokat, hogy oltassák be magukat first appeared on 24.hu.

Related posts

Séfek Séfe: Nem volt mindenki felkészülve a levágott disznófej látványára

MO.CO.HU

Jövő héten ismét drágábban fogunk tankolni

MO.CO.HU

Merkely Béla: Ha hibázunk, az új típus jobban büntet

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status