6.5 C
Budapest
April 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
átadós bűnügyBelföldhalálos lakástűzlakástűzMAGYARORSZÁGpiliscsév

Halálos lakástűz Piliscséven

Újabb áldozatot követelt a lakástűz Komárom-Esztergom megyében – közölte a katasztrófavédelem. Péntek délután, nem sokkal fél négy után érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint egy családi ház egyik szobájából füst szivárog a Komárom-Esztergom megyei Piliscséven, a Szabadság utcában.

Az esztergomi hivatásos tűzoltók rövid időn belül a helyszínre értek, addig a szomszédok bejutottak a lakásba és eloltották az égő ágymatracot és párnát, valamint egy eszméletlen embert találtak, akinek az újraélesztését megkezdték a mentők kiérkezéséig. A gyors beavatkozás ellenére az életét már nem lehetett megmenteni. Nem zárható ki, hogy a tüzet az ágyban történő dohányzás okozta, azonban a keletkezési körülményeket tűzvizsgálati eljárás fogja tisztázni.

Mint írták, a lakástüzek többségénél nem a tűz okoz sérülést, hanem a felszabaduló füst vezet füstmérgezéshez, rosszabb esetben halálhoz. Mindez megelőzhető, ha füstérzékelőt helyezünk el a lakásban. Az eszköz 85 decibeles hangerővel jelzi a tüzet annak kezdeti szakaszában, amikor még könnyen meg lehet fékezni. Ez a hangerő a legmélyebben alvó embert is felébreszti.

The post Halálos lakástűz Piliscséven first appeared on 24.hu.

Related posts

Páratlan római mozaikot fedeztek fel

MOCOHU

Egy menetig tartott a csoda: Coric megállította Marozsánt

MOCOHU

Lenyűgöző képek jöttek a Marsról

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This