11.3 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbörtönMAGYARORSZÁGszfe maszkos nő

Blikk: Úgy megütötte a zárkatársa az SZFE-maszkos nő támadóját, hogy beszakadt a dobhártyája

A rabtársai miatt szenved a rácsok mögött az a férfi, akit a múlt héten ítéltek öt év börtönre, amiért idén februárban rátámadt egy SZFE -maszkos nőre Csepelen, a buszon – írja a Blikk. Ó. B. állítása szerint a késével le akarta vágni az egyik utas maszkját, amin a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóival és korábbi oktatóival szolidaritást vállaló FreeSZFE felirat szerepelt, de a hirtelen mozdulat közben a nyolc centis pengéjével megvágta a nő arcát, ezzel egy két centi széles felületi sérülést okozva neki.

A férfi jelenleg a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben raboskodik Sándorházán, ahol elmondása szerint rengeteg atrocitás érte.

Már többször is előfordult, hogy a rabtársaim bántalmaztak, az egyik alkalommal pedig úgy megütött a zárkatársam, hogy a bal fülemben eltörte a porcot és beszakította a dobhártyámat, alig hallok erre a fülemre

– közölte a 38 éves férfi. Az eset miatt a dunaújvárosi kórházba be is vitték Ó.B.-t.

Kapcsolódó
Jogerősen öt évet kapott Ó. Bence, aki megkéselt egy SZFE-s maszkos nőt a csepeli buszon

Videón, ahogy rátámad a buszon ülő nőre.

A Blikknek az elítélt ügyvédje Gaudi-Nagy Tamás arról beszélt, hogy felülvizsgálati indítványt fognak soron kívüli elbírálással benyújtani, és azt kérik a Kúriától, változtassa meg az ítélet. Felmentést szeretnének elérni, de legalább a „téves minősítések megváltoztatását”. A volt jobbikos politikus szerint a védence valójában csupán gondatlan könnyű testi sértést követett el, ami nem számít bűncselekménynek, és azt is megemlítette, hogy

ez a jelkép azokra utal, akik a Színház- és Filmművészeti Egyetem törvénnyel elrendelt átalakítása ellen törvénytelen eszközökkel, például egyetemfoglalással tiltakoztak, ezért az ilyen csoportok nem élvezhetnek kiemelt büntetőjogi védelmet.

Az ügyvéd kérvényezte, hogy a férfit helyezzék át egy másik börtönbe.

The post Blikk: Úgy megütötte a zárkatársa az SZFE-maszkos nő támadóját, hogy beszakadt a dobhártyája first appeared on 24.hu.

Related posts

Élő videót csinált egy kínai nő, amikor volt férje felgyújtotta

MOCOHU

Orbán szerint jó helyen vagyunk az Európai Unióban

MOCOHU

Örömet akart szerezni a nagyapjának, világszerte népszerű költővé tette

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This