8.3 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
kóbor jánosKultúraMAGYARORSZÁGomega

Szűkszavúan nyilatkozott Kóbor Jánossal kapcsolatban a menedzsere

Tulajdonképpen már sok helyen leírták, én is hallomásból tudom, hogy lélegeztetőgépen van,

mondta az RTL Klub Fókusz című műsorában Trunkos András, az Omega menedzsere csütörtökön Kóbor János állapotával kapcsolatban. A zenekar frontembere két héttel ezelőtt került kórházba, állapotáról csak egy szűkszavú közleményt tettek közzé. Trunkos most annyit mondott:

A család és a János kérésére magáról az állapotról én nem beszélhetek és ezt meg is teszem. Amit mindenki tud: kórházban van, felügyelet alatt és figyelnek rá.

Két héttel ezelőtt beszélt utoljára Kóborral telefonon, elmondása szerint akkor egészen jó hangulatban volt, de egy kicsit rekedtes hangon mondta azt, hogy szeretne már kijönni a kórházból, mert úgy érzi, hogy ez nem olyan komoly, aztán másnapra kezelés alá került.

Az, hogy az ő minősége milyen, azt tényleg őszintén nem tudom. Ebben a világban nem lehet betelefonálgatni, bemenni, megnézni,

mondta a menedzser.

A Fókusz felidézte, hogy Kóbor egy tavalyi interjújában arról beszélt, hogy ő sosem volt kórházban és azt mondta: „nekem kialakult egy ilyen önvédekezésem az egész embert támadó dolgokkal szemben”. Bár hivatalos tájékoztatást nem adtak ki arról, hogy az énekes milyen betegséggel küzd, a Blikk korábban arról írt, hogy koronavírusos.

The post Szűkszavúan nyilatkozott Kóbor Jánossal kapcsolatban a menedzsere first appeared on 24.hu.

Related posts

Ismét Magyarország legszabadabb embereit keresi a TASZ

MO.CO.HU

Nem lett semmi a kormány és az ellenzék együttműködéséből

MO.CO.HU

Ezt a két gyereket keresi a rendőrség

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This