9.3 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
kézilabdakézilabda bajnokok ligájaMAGYARORSZÁGmotor zaporizzsjaSporttelekom veszprém

Lassan és bizonytalanul kezdett, de visszavágott a Veszprém

Az MTI beszámolója szerint a Motor eleinte nemcsak elnyújtott, hosszú támadásokat vezetett – mint a múlt héten, amikor meglepetésre 29-27-re győzött –, hanem gyors akciók végén is eredményes volt. Sokáig szoros volt az állás, felváltva vezettek a csapatok, majd Momir Ilic vezetőedző időkérését követően Rodrigo Corrales védéseire alapozva a Veszprém lendületbe került, és tíz perc alatt egy 8-0-s sorozattal elhúzott ellenfelétől.

Kapcsolódó
„Talán még pislogni sem szabad?” – kispadra lökte játékosát a román kéziedző

Gheorghe Tadici úgy érzi, a frusztrált vesztes bosszúja a megjelent videorészlet.

A szünetben öt találattal vezettek a házigazdák, de a második félidő elején nem tudták növelni előnyüket: elsősorban védekezésben voltak problémáik, amit ellenfelük nem mindig tudott kihasználni, így számottevően nem változott a különbség.

A veszprémi szélsők hatékonyan lőttek, ezt kihasználva egyre többször kaptak labdát, és vezérletükkel ismét produkált egy remek, 7-2-es szériát csapatuk, amely ekkor már 34-25-re vezetett, és végül magabiztosan győzött.

A hazaiaknál Gasper Marguc kilenc, Rasmus Lauge öt gólig jutott, a vendégeknél Vjacseszlau Bohan nyolc alkalommal talált be. Corrales 12 védéssel járult hozzá a sikerhez.

Örülök a győzelemnek, egy teljesen más csapat volt a pályán, mint egy héttel ezelőtt.

Persze nem vagyok teljesen elégedett, az első félidőben nem kezdtünk jól, főleg támadásban voltunk lassúak és bizonytalanok. Aggasztó ez, oda kell külön is figyelnünk erre. A meccs előtt felhívtam a csapat figyelmét a visszarendeződésre, hogy ez kulcsmomentum lehet. Azt gondolom, fejlődnünk kell ebben. Dolgozunk tovább” – idézte a klub hivatalos honlapja Momir Ilic vezetőedzőt.

Az öt sikerrel és három vereséggel álló Veszprém egy hét múlva a román Dinamo Bucuresti csapatát fogadja a BL csoportkörében.

Férfi kézilabda Bajnokok Ligája, B csoport, 8. forduló

Telekom Veszprém – Motor Zaporizzsja (ukrán) 36-29 (18-13)

The post Lassan és bizonytalanul kezdett, de visszavágott a Veszprém first appeared on 24.hu.

Related posts

Csősz Boglárka a Totemről: Számomra a természet nem jelent kihívást

MOCOHU

Csak a választásnak van vége Németországban, a verseny még tart

MOCOHU

Távozott a szegedi kézilabdacsapat egyik főszponzora, a Tatabányát támogatja

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This