11.2 C
Budapest
April 23, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
angliabűnügygyilkosságMAGYARORSZÁGNagyvilág

Konfirmációra készült az Angliában meggyilkolt magyar nő

Élete egyik legfontosabb pillanatára, konfirmációra, azaz a keresztségi szövetség fiatalkori megerősítésére készült az a 24 éves magyar lány, akit vasárnap hajnalban találtak holtan bradfordi otthonában, írja a Blikk.

A lap szerint B. Borbála három éve volt a Bradfordi Székesegyház közösségének létfontosságú tagja, előtte diákmunkásként tevékenykedett a plébánián. Jelenleg pedig az egyik általános iskolában dolgozott pedagógusként.

Az egyházi közösség tudatta, Bori mélyen elkötelezett keresztény volt, és a templomban kereste a felszentelés lehetőségét. Most vasárnap, november 28-án lett volna a konfirmációja.

A gyilkossággal egy 23 éves, lengyel származású fiatalembert gyanúsítanak. A férfi késelte halálra Borit, de egy másik, 21 esztendős lányt is súlyosan megsebesített.

A Blikk szerint a 23 éves S. Zbigniew is megbecsült tagja lehetett a városnak: korábban teológiát és filozófiát tanult Ausztráliában, augusztus végén pedig sikerült diplomát szereznie a bradfordi egyetem politika szakán.

Pszichés problémái viszont voltak korábban, februárban azzal került be az angol híradásokba, hogy 100 kilométert sétál le azért, hogy felhívja a figyelmet az elviselhetetlen fülzúgására, ami rengeteg embert gyötör az országban. A betegsége alig több mint egy éve kezdődött, amikor megmagyarázhatatlan magas hangokat kezdett hallani a bal fülében, a zajok pedig később átterjedtek a másik hallószervére is. Ezt nagyon nehezen éli meg.

The post Konfirmációra készült az Angliában meggyilkolt magyar nő first appeared on 24.hu.

Related posts

Misszió indul az ítéletnapi gleccserhez

MOCOHU

Pszichedelikus váladékukért zaklatják a varangyokat

MOCOHU

Ausztriában fegyvereket foglaltak le egy csoporttól, amely a korlátozások miatt támadásokra készült

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This