14.1 C
Budapest
April 18, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bajnokok ligájabarcelonabenficajorge jesúslabdarúgásMAGYARORSZÁGSport

„30 éve vagyok edző, de ilyet még nem láttam” – hihetetlen, milyen helyzet maradt ki a Barca-Benficán

Bár még a második helyen áll a csoportjában, korántsem biztos, hogy tovább is jut a Barcelona a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe. Xavi csapata a Benfica ellen, hazai pályán zárhatta volna le a lényegi dolgokat, ám csak 0-0-t játszott. És még ennél is kerülhetett volna rosszabb helyzetbe, ha Haris Seferovic belövi a ziccerét a 94. percben.

De nem lőtte.

Kapcsolódó
Cristiano Ronaldo olyat csinált a BL-ben, mint azelőtt senki más

Egy újabb rekordot tudhat magáénak.

Akkorra már kitámadott a Barca, ám a portugál csapat labdát szerzett a tizenhatos előtt, majd két támadó vezethette egy védőre a labdát. Darwin Nunez játszotta meg a teljesen üresen álló Seferovicot, aki előbb átemelte a labdát Marc-André ter Stegen feje felett (némi szerencsével), ám mindezek után még csak el sem találta a kaput – arról már nem is beszélve, hogy Nunez a túloldalon ekkor már teljesen üresen állt, azaz még passzolhatott is volna.

30 éve vagyok edző, de ilyet még nem láttam

– mondta a meccset követő interjújában a Benfica vezetőedzője, Jorge Jesús, aki a kihagyott ziccer után a földre rogyott.

A Barcelona az utolsó fordulóban a már biztosan csoportelső Bayern München vendége lesz, míg a Benfica otthon fogadja majd a Dinamo Kijevet.

The post „30 éve vagyok edző, de ilyet még nem láttam” – hihetetlen, milyen helyzet maradt ki a Barca-Benficán first appeared on 24.hu.

Related posts

Betört egy kocsmába, leitta magát, aztán elaludt

MOCOHU

Újabb közismert politikust zártak ki az MSZP-ből

MOCOHU

ValóVilág: A nézők háborognak, úgy érzik, átverte őket az RTL

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This