5.8 C
Budapest
April 17, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldfidesz-központfővároskarácsony gergelyköltségvetéskovács péterközgyűlésMAGYARORSZÁG

A Fidesz-központtól jó válaszokat váró Kovács Péter most Karácsony Gergelynek üzent

Legújabb Facebook-posztjában Karácsony Gergely sokadszor vette célkeresztbe a kormányt, amiért az anyagilag ellehetetleníti, a főpolgármester szavai szerint kivérezteti a fővárost, csak azért, mert a lakosság többsége nem kormánypárti politikusokra szavazott az önkormányzati választáson.

Karácsony megidézte a XVI. kerület fideszes polgármesterét, Kovács Pétert, akinek a két héttel ezelőtti Fidesz-kongresszuson csúszott ki a száján a mára sokat idézett mondat, miszerint a kormánypárt emberei várnak arra, hogy „a Fidesz-központ megmondja, mik a jó válaszok a kellemetlen kérdésekre.”

Kapcsolódó
Fideszes polgármester: Még várunk, hogy a Fidesz-központ megmondja, mik a jó válaszok a kellemetlen kérdésekre

Kovács Péter a nap legváratlanabb, legőszintébb nyilatkozatát adta a Fidesz tisztújító kongresszusán.

A főpolgármester Kovács példáján felbuzdulva arról ír, hogy ők is a Fidesz-központhoz fordulnak, hogy végre választ kapjanak arra, hogy a kormányban miért hoznak olyan intézkedéseket, amelyek rendszerint nehezítik Budapest helyzetét.

A poszt alatt feltűnt az emlegetett Kovács is, aki a Fidesz-kongresszus óta nem szólalt meg nyilvánosan, most viszont egyenesen Karácsony Gergelyhez intézte kommentjét:

Gergely, Gergely az igazmondás nem az erősséged. Nem baj, majd holnap megbeszéljük a Közgyűlésben, feltéve ha szót még kapok.

Karácsony egyébként tervei szerint az említett szerdai közgyűlésen javasolni fogja, hogy felterjesztési jogaikkal élve kormányzati intézkedést kérjenek tíz olyan kényes ügyben, amelyek egyenként és összességében is veszélyeztetik a főváros működését. Azt nem részletezi, hogy a tíz intézkedés pontosan milyen területeket takar.

The post A Fidesz-központtól jó válaszokat váró Kovács Péter most Karácsony Gergelynek üzent first appeared on 24.hu.

Related posts

Jogerősen elítélték az oltásellenes szülőket, akik azt hitték, mindent jobban tudnak az orvosoknál – emiatt halt meg a gyermekük

MOCOHU

Kinizsi Ottó már 20 éve vár arra, hogy táncolhasson a Dancing with the Starsban

MOCOHU

Sherlock már a múlté, 2021 a Lupin éve – de miért?

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This