10.5 C
Budapest
April 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
emagMAGYARORSZÁGokosóraTech

Okosórát karácsonyra? Vásárold meg időben az ajándékokat! (X)

Aki viselt már bármilyen okosórát, vagy Apple Watch-ot az képben van a pozitív jellemzőkkel. A gyártók olyan időmérőket fejlesztettek ki, amelyek nagyon jól kombinálják a sportolási és szabadidős tevékenységeket, illetve rendszerezik a két terület adatait.

A végeredmény egy olyan intelligens szerkezet, amely nagyon jól működik multifunkcionális fitneszkövetőként, illetve szabadidős úgynevezett hobbi óraként. Ennek köszönhetően nemcsak a termékek fejlesztésére figyelnek oda, hanem a hozzájuk kapcsolódó rendszerekre is. Alábbi cikkünkben a Garmin típusáról és az Apple intelligens eszközéről lesz szó, hogy még az ünnepi őrület előtt segítséget nyújtsunk a megfelelő okosóra kiválasztásához.

Okosóra egyedi igényekre tervezve

A márka saját fejlesztésű alkalmazásai tovább bővítik az okoseszközök személyre szabhatóságát. Például a hajósok részére kialakított applikáció hozzájárul ahhoz, hogy az okosórán keresztül tudjon navigálni a kapitány, kommunikáljon a chatplotterrel, szélre vagy irányra kormányozza a hajót, működtesse a multimédiás berendezéseket, helyszíneket tudjon megjelölni a navigációs térképen, vagy ha az út során horgászna, képet kaphasson az alatta elvonuló halrajról. Az alternatívák körét bármeddig lehet szélesíteni, ez csak a rendszerbe illesztett érzékelők mennyiségétől függ. Az online webshopokban hozzávetőlegesen 60 ezer és majd 210 ezer forint között böngészhetünk a nekünk tetsző ilyen okosórák közül.

Garmin Venu Sq okosóra, fémes orchidea kerettel

Elég csak rápillantani a csuklónkra, a Garmin okosóra teljesen megfelelő a mindennapokhoz. A színes és a folyamatosan bekapcsolt üzemmódban a kijelzőről könnyen leolvashatunk minden fontos információt. A védelemről pedig a Corning® Gorilla® Glass képernyő gondoskodik, amely a pehelykönnyű alumínium keretével és a kényelmes, szilikon óraszíjjal remek választás lehet.

További jellemzők:

–        Sporttevékenységekhez igazítva: sportoláshoz közel 20, előre beprogramozott GPS-szel rendelkezik, beleértve a beltéri tevékenységeket is: séta, futás, kerékpározás, golf vagy úszás.

–        A Garmin edző „mód”: érdemes használni ezt a tervezőt, amely professzionális edzők bevonásával lett kifejlesztve, így beszélhetünk akár 5 km-es, 10 km-es távról vagy a félmaratonról.

–        Hozzunk létre edzéseket: saját terveket lehet kiépíteni a Garmin Connect felületén, majd letölthetjük az okosóránkra.

–        Erőnlét figyelési útmutató: egy teljes napon át a Venu Sq nyomon követheti lépéseinket, az elégetett kalóriát és amit beállítunk a készüléken.

Az Apple Watch jelenség

Az Apple Watch Series 3 óta az Apple kínál LTE-kapcsolattal rendelkező mobil típusokat és olyan olcsóbb, csak GPS-t használó modelleket, amelyek offline is képesek működni. Ennek értelmében az óra le van választva az iPhone-ról, és nem igényel ‌iPhone‌ vagy ismert Wi-Fi hálózatot az internetkapcsolathoz. Ez azt jelenti, hogy a Maps, a Phone, a Messages, az Apple Pay mind elérhetők az Apple Watchon iPhone nélkül.

A watchOS operációs rendszernek köszönhetően az Apple Watch szinte teljesen függetlenül használható az iPhone-tól, bár bizonyos funkciókhoz továbbra is szükség van okostelefonunkra. Amennyiben egy vízálló és a szokásosnál nagyobb kijelzőjű okosórára vágyunk, akkor az Apple Watch Series 7 ideális választás számunkra. A korábbi modelleknél több prémium funkciót tartalmaz, mint például a mindig látható kijelző, a véroxigénszint mérés, az EKG, a repedésállóbb üveg, valamint a gyorsabb töltés.

Tartozni egy közösséghez

Egy biztos, ha belépünk egy olyan világba, ahol a felhasználók élményeket, tapasztalatokat és véleményeket oszthatnak meg egymással, egy darabig, biztos, hogy itt akarunk maradni. Azonban vásárlás előtt érdemes körülnézni az ismert webshopok kínálata között és olvassuk el a termékleírásokat is. Ha pedig árengedményes vagy akciós napot fogunk ki, úgy olcsóbban vásárolhatjuk meg a kívánt árucikket. A Garmin okosóra tehát egy új és azonnali „szerelem”.  Az Apple Watch pedig egy prémium dimenzió.

The post Okosórát karácsonyra? Vásárold meg időben az ajándékokat! (X) first appeared on 24.hu.

Related posts

Fekete-Győr szerint fifty-fifty, hogy marad-e a Momentum elnöke

MOCOHU

Orosz Barbara nem érti, miért alszik még együtt 11 éves lányával Köllő Babett

MOCOHU

Kendall Jenner gyerekkora óta szorongással küzd

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This