8.5 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
david perryliverpoolMAGYARORSZÁGmerényletNagyvilágtaxis

„Csoda, hogy életben vagyok” – nyilatkozta a hős taxis, aki rázárta az autót az öngyilkos merénylőre

Mi is beszámoltunk róla, hogy múlt hétvégén robbanás történt egy liverpooli kórház előtt, amelyben végül csak az elkövető halt meg. Az áldozatok alacsony száma a sajtóbeszámolók szerint egy hős taxisnak, David Perrynek volt köszönhető, aki egy komolyabb merényletet akadályozhatott meg lélekjelenlétével. Perry felvett egy utast, aki vasárnap délelőtt a liverpooli anglikán katedrálishoz akarta vitetni magát. Több ezer embert vártak ide egy megemlékezésre, de az útlezárások miatt a taxis végül jelezte az utasnak, hogy nem tudnak behajtani a helyszínre. Az utas ekkor azt kérte, hogy inkább a városközpontba menjenek, majd amikor a kórházat meglátta, szólt a sofőrnek, hogy álljanak félre. Perry ekkor vette észre, hogy utasa ruháján valami világít, és a férfi ezt babrálja. A taxisofőr a beszámolók szerint gyorsan kiugrott a kocsiból, és bezárta az autót utasával együtt, ami pedig nem sokkal később felrobbant. A taxis csak kisebb sérüléseket szenvedett, az eset után kórházba szállították.

David Perry most, egy héttel a történtek után szólalt meg először nyilvánosan, egy rendőrségen keresztül kiadott közleményben köszönte meg mindenkinek a jókívánságokat és a sok segítséget, amit az elmúlt egy hétben kapott.

Úgy érzem, kész csoda, hogy életben vagyok, és hálát adok azért, hogy senki más nem sérült meg a szörnyű tett során. Most egy kis időre lesz szükségem, hogy feldolgozzam a történteket és a fizikai és mentális felépülésemre koncentráljak

– írta Perry, aki arra kért mindenkit, hogy maradjanak kedvesek és éberek. A nyomozás még zajlik a merénylő motivációjával és pontos céljaival kapcsolatban, de azt a rendőrség már közzétette, hogy egy házilag készített robbanószerkezetről volt szó, amely sokkal súlyosabb károkat is okozhatott volna.

The post „Csoda, hogy életben vagyok” – nyilatkozta a hős taxis, aki rázárta az autót az öngyilkos merénylőre first appeared on 24.hu.

Related posts

Telefonjuk előtt tapsoltak a bécsi újévi koncert nézői

MOCOHU

Sérült nőt futtatott a gyermekét váró fiatal pár

MOCOHU

Biztonságosabb a szabadban egy emberrel szexelni, mint százzal összezárva táncolni

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This