4.8 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
celebekcelebvilág magyarországondalia lászlódzsudzsák balázsernyei bélafásy ádámhavas henrikkelemen annakönyvajánlóKultúraMAGYARORSZÁGmajkamatinézimány linda

Kelemen Anna szerette volna, ha a könyve pénisz alakban jelenik meg

Menyhért Mészáros László tizennyolc évvel ezelőtt írt egy könyvet Nejlon sztárok Magyarországról címmel, s furcsamód mindenki máshogy reagált a nem éppen hízelgő jellemzésekre. Fásy Ádám összetépte az általa kiadványnak nevezett irományt, majd a stúdióban a szerző fejéhez vágta, és közölte, hogy ez olyan úri mód volt, amilyen elegánsan a szerző bánt az alanyaival. Fásynak legalább volt stílusa, Kiszel Tünde inkább perrel fenyegetőzött, míg D. Tóth Kriszta közölte, hogy nem olvasta, és ha lesz egy kis ideje, akkor azt másra szánja. Anettkának viszont tetszett, ő megszokta, hogy cikizik, rágalmazzák, hazudoznak róla. Viszont a szerzőt dicsérte, hogy több esetben jó megfigyelései voltak a sztárokról. A legmarkánsabb véleménye ezúttal is Havas Henriknek volt. Érdemes felidézni, hiszen a szerzőnek hajdan osztálytársa volt az újságíró-iskolában, és ugyan tanár úrként emlegeti Menyhért, de azt állítja, hogy gagyit tanít. „Ki a f…t érdekel Menyhért könyve? Mi várható a botrányújságok szerkesztőjétől? Menyhért azt az utat választotta, hogy hamburgeres legyen, amikor dolgozhatna előkelő étteremben is. De én nem szólom le a hamburgerest. Menyhértnek arra van hajlama, hogy egy szerelemmel, házassággal végződő kapcsolat helyett a kuplerájba menjen boldogságot keresni. S ha már a kurváknál tartunk, ugye, akkor állnak ki a sarokra, amikor elfogyott a pénzük…”

Mi az a Matiné?

Vasárnap délelőttönként egy-egy regényből mutatunk részletet, jobbára kortárstól, remek szövegeket, történeteket. Ha tetszik, az oldal alján ott a kötet szerzője, címe, kiadója, irány a könyvesbolt vagy a könyvtár. A Matiné eddigi termését itt találni.

Rangsorok

Forbes szerkesztősége mérések alapján, illetve egy tizennégy fős zsűri segítségével nyolcadszor állította össze 2021-ben a legértékesebb magyar celebek listáját ismertség, hitelesség, tartalmasság és pénztermelő képesség alapján.

Évek óta Hosszú Katinka állt az első helyen, most viszont megelőzte őt Sebestyén Balázs és Ördög Nóra is. Az első tízben Fördős Zé, Majka, Till Attila, Istenes Bence és Borbás Marcsi is szerepel. Úgy tűnik, hiába mondják, hogy a főzős műsoroknak befellegzett, Fördős Zé és Borbás Marcsi előretörése mást bizonyít. Igaz, mindkettőjüknek pozitív személyisége van, és mindketten fölöttébb szórakoztatók, profik és még műveltek is.

A magazin szerint ahhoz, hogy valaki bejusson a Top 20-ba, pár év munkája nem elegendő. A listán szereplő hírességek megválogatják, hogy mihez adják a nevüket, egyre többen törekednek saját cégek és termékek felépítésére, illetve újabb bevételi források kialakításán dolgoznak, amire bőven jutott idő a koronavírus-járvány miatti karantén alatt. A legprofibbak pedig ezt alaposan ki is használták.

„Mostanra piaci tesztelésre került egy brand, ami a Nánási név maga. A mi márkánk, az, ami mi vagyunk, most vált megközelíthető hellyé, kézzelfogható termékké”, nyilatkozta a második helyet tartó Ördög Nóra a Forbesnak a Balatonakarattyán található kisboltjukról.

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu Nánási Pál és Ördög Nóra boltja Balatonakarattyán

A lista harmadik helyén Sebestyén Balázs áll, akit negyedikként Majka követ. A magazin úgy tudja, Balázs egy saját vállalkozás felépítésén dolgozik, olyan műsorkészítő-gyártó produkciós céget tervez, ami a nagyvállalati szektort is kiszolgálja. Majka pedig 2019-re megháromszorozta a cége árbevételét.

2020-ban az ötödik legértékesebb celeb Istenes Bence lett, aki a korábbi évhez képest hat helyet lépett előre. Kiss Ramóna szintén jóval előrébb került, az RTL Klub színész-műsorvezetője idén a tizedik helyen végzett.

Új név a listán Dallos Bogi, aki a lap szerint az egyik legügyesebb socialmedia-felhasználónak számít. Az énekesnő a 11. helyen nyitott. De Gáspár Laci is új szereplő, illetve a húszas sort záró Marsalkó Dávid, aki a Halott Pénz zenekarral a rádiók sztárja lett.

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu Dallos Bogi

Egy év kihagyás után ismét felkerült a listára Caramel, aki ezúttal a 16. helyen szerepel. Nagy visszatérő a 19. helyet elfoglaló Rubint Réka is, aki a lapnak elárulta, hogy szeptemberben saját magáról elnevezett kozmetikai termékcsaláddal rukkol elő. Bár hátrébb került, de még mindig a listán szerepel D. Tóth Kriszta és Borbás Marcsi is.

Aki Orbánnak drukkol

Nagy Feróból is celeb lett, amit sosem gondoltam volna. Saját bevallása szerint egy műsor kedvéért kérték meg, hogy korcsolyázzon. Tiltakozott, hogy ő egyáltalán nem tud, de mondtak egy összeget, és rájött, hogy ennyi pénzért éjjel-nappal hajlandó jégre menni. Így kezdődött, és azóta nincs megállás, de hát neki amúgy nincs baja a celebekkel, akikről azt tartja, hogy „névtelen senkik, akik arról híresek, hogy benne vannak a tévében, s ha onnan kikerülnek, fél éven belül mindenki elfelejti őket”. Nos, ilyen értelemben nem tartja magát celebnek, viszont ha éles helyzetben nem tud jobb, vagyis szórakoztatóbb és érdekesebb lenni, akkor nem mondhat rosszat ezekről az emberekről. Egyébként nem is teszi.

Viszont Nagy Feró nem hétköznapi celeb, ő már rég beszállt a politikába is. Először az SZDSZ mellett kampányolt, aztán Csurkát találta szimpatikusnak, és a MIÉP híve lett. A Pannon Rádióból viszont kilógott, mert hajlandó volt Csintalan Sándorral beszélgetni, aki korábban az MSZP alelnökeként tevékenykedett. Aztán kiderült, hogy több évtizedes szimpátia köti Orbán Viktorhoz.

Hogy aztán a Nemzet csótányából hogyan lett udvari bolond… Bár ez nem pontos meghatározás, mert Nagy Feró nem mond ki semmiféle igazságot, ő inkább hódol a Karmelita kolostorban, pózol a miniszterelnökkel, tehát inkább udvari zenésznek mondanám, ez viszont Haydnt és más klasszikusokat sértene, akik nagyurakat szolgáltak és nem politikusokat. Feró egy élet munkáját rúgta fel, amikor beállt bólogató Jánosnak egy olyan zászló alá, ahol a sete-suta, giccses szövegeket írogató és felejthető zenét gyártó Ákos hetvenmilliót vág zsebre, mikor hazadalol, míg más zenészek összesen nem kaptak annyit. Jó, nincs egyedül, ne legyünk igazságtalanok, mert vannak nála nagyobb bajnokok is, mint például Pataky Attila, aki már minden kör közepén, vagyis hol a párt mögött, hol előtte állt, ahol rendesen meg is fizették. Mostanság újabb és újabb ellenállók kerülnek elő, hogy jobban mutassanak a narancs árnyékában. A minap már Vincze Lilla is úgy próbálta meghálálni A Dal zsűritagságát, hogy egyik dalukról azt nyilatkozta, miszerint az a Kádár-rendszer ellen szólt. Csoda, hogy nem röhögték magukat halálra azok, akik már éltek akkor, és hallották a Napoleon Boulevard-t.

Feró a 75. születésnapjára kapott egy üveg pálinkát Orbántól, és megvan a válasza azoknak, akik azzal támadják, hogy „Feró, te a kommunizmus ellen lázadtál, most meg a miniszterelnök pálinkáját iszod”. Lazán közölte ugyanis, hogy ő nem anarchistának született. „Nem azért küzdöttem, hogy káosz legyen, hanem hogy rendben legyen ez az ország.” Hát ez a rendpártiság nem nagyon áll jól neki, inkább maradnia kellett volna a korcsolyánál, nagy pénzért. Abba ugyanis senki sem köthet bele, hogy ő is szeret jól élni. Mindenesetre idén már a Kossuth-díjat is megkapta.

Fanni a fiúkkal van

Weisz Fanni, a siket szépségkirálynő Vujity Tvrtkónak köszönheti a karrierjét, ő fedezte fel ugyanis a lányt, akit tucatnyi alkalommal láthattunk jelbeszéddel tolmácsolni a köztársasági elnöknek is. Ám a bulvárolvasók nem onnan ismerik, hanem a kapcsolatai révén, sőt leginkább a „családi perpatvarok” rovatból, mert az édesanyja is gyakran szerepelt, vagy inkább balhézott a lányával a fiúk miatt.

Kovács Tamás / MTI Áder János köztársasági elnök és Weisz Fanni pezsgővel koccint az államfő újévi köszöntőjének televíziós felvételén

Fanni egyszer még a színpadról is üzent az anyjának, miután hónapok óta nem beszéltek a párja miatt. Mindenki megtudta, hogy karácsonykor sem volt otthon, és a családja a megromlott kapcsolatot a vőlegényre, Péterre fogja. Az édesanyja őt okolta, amiért a lánya elfordult tőlük, és már a kapcsolatot sem tartják egymással. Fanni másként gondolta, önálló nőnek érzi magát, aki nem szorul segítségre, hiszen nem beteg, csak siket. Az anyja viszont ezt nem akarta elfogadni, legalábbis a darabból ez derült ki.

„Anya! Én mindent neked köszönhetek, (…) de volt egy pillanat az életemben, amikor döntenem kellett. Arról, hogy megmaradok-e egy »betegnek«, aki mindig, mindenben támogatásra szorul, vagy megpróbálok normális fiatal nőként önálló életet élni. Igen, azzal, akit szeretek. És én döntöttem, anya.”

Úgy látszik, könnyebb volt a színpadról üzenni. Egy celebnek persze már csak ilyen az élete, lassan ő sem tudja, hogy mi a való világ, és mi történik csak a színpad kedvéért. Fanni ugyanis minden nap szerepel a bulvárban valami hírrel, néha fürdőruhás képen tündököl, azzal a kommentárral, hogy így a reggelek is kellemesebbek. Valóban szép lány Fanni, és láttuk már mindenféle szerepben, még életvezetési tanácsokkal is szolgált. Persze, tudom, mindig a saját ügyünkben a legnehezebb tanácsokat adni.

Mellesleg anyuka sem maradt el a lányától a celebségben, ugyanis közölte a sajtóval, hogy „sajnos az utóbbi időben rengeteget voltam külföldön, sokat utaztam, így lemaradtam a jegyvásárlásról, és online sem jártam sikerrel”, de azért mindenképp szeretné majd megnézni a lányát a színpadon. Fanni párja sem maradt el a nyilatkozatok mélységét tekintve, ő egyszer azt találta mondani mérgében, hogy ő olyat tud adni Fanninak, amit az anyukája nem…

Akárhogy is, nagy szerelem lehetett, de elmúlt. Tavaly nyáron ugyanis Fanni bejelentette, véget ért a házassága férjével, Hajmásy Péterrel. Mivel egy éve még arról beszéltek, hogy babát szeretnének, a szakításuk az egész országot meglepte. A következő hír sem volt kevésbé érdektelen, hogy boldog új szerelmével, Bókay Gergővel, és már az esküvőt tervezgetik.

„Természetesen el tudom képzelni, hogy újra férjhez menjek. Miért is ne? De akkor már olyannak kell lennie, amilyennek megálmodtam! Én nem a házasság intézményében csalódtam, hiszen a nagyszüleimnek idén már az 54. házassági évfordulója lesz. Szerintem mindenkinek megvan a hozzáillő párja, csak ki előbb, ki utóbb találja meg.”

Fanni legutóbb akkor adott hírt magáról, amikor párja meglepte egy kis teknőssel, akivel „vasárnap együtt nézik a Tini Nindzsa Teknőcök kalandjait”.

Puskás Peti széllel szemben

Puskás Petinek sínen van az élete, megtalálta a helyét a könnyűzenei pályán. „A szüleim is művészeti vonalon mozognak, én sem szerettem volna mást csinálni. Későn, 30 évesen költöztem el otthonról, mert nem szerettem volna a keresetemet rossz albérletekre költeni. Másrészt szeretek a szüleimmel lenni. Nem attól lesz valaki felnőtt, hogy mielőbb elköltözik otthonról. A felelősség máshol kezdődik. Ott is főztem, takarítottam, levittem a szemetet, mintha egyedül lennék.” Igaz, mióta zsűrizés közben összemelegedett Dallos Bogival, a hírek arról szóltak, hogyan fejlődik a kapcsolatuk, hol töltik a hétvégéket. Ugyanakkor néha nem átall beszólni a jelenlegi hatalomnak sem, amely nem nagy divat a celebek körében.

Szabó Gábor / RTL Klub Puskás Peti

Mondd el Tatár Csillának! című műsorban, amely egyébként sem arról híres, hogy a megszólaltatott művészek, sportolók igét hirdetnének, Peti a fölöttébb rázós genderügybe is beleállt, pedig tudhatta, hogy korábban Gulácsi Pétert, a magyar labdarúgó-válogatott kapusát és Hrutka János menedzsert sem éppen hízelgő jelzőkkel illették a kényes téma kapcsán.

„Ijesztő, amikor azt mondjuk: Nyugaton már 72 nem van. Magyarországon mi még ott tartunk, hogy az igazi férfi pálinkát iszik, szalonnát zabál és egyébként meg, ha valamit képvisel, akkor üvöltöznie kell. Ebből a perspektívából tényleg ijesztően hangzik. Nem kell meglepődni, ha ezen megijednek. De meg kell érteni, hogy ez nem azt jelenti, hogy mostantól 100 emberből 72 más nemű lesz. Csak elfogadjuk a dolgokat, megoldásokat találunk a kisebbségek számára.”

Sarka Kata pluszkilói

Mostanáig azt sem tudta, miért kell rezsit fizetni, hiszen tizenkilenc éves koráig a szüleivel élt, aztán meg Hajdú Péterrel. Ellenben nemcsak Hajdúval volt együtt, hanem a bulvárral is: az övék volt az első igazi celebesküvő. Amióta elvált a producertől, némiképp zavarba jön, ha körül kell magát írnia. Egy interjúban tagadta, hogy modell és szépségkirálynő lenne. Ő már csak Sarka Kata. És tényleg, immár saját jogon szerepel mindenhol. Hajdan még azt sem értette, miért írnak róla.

„Egy idő után már azért támadtak, mert mások sem értették, miért vagyok híres. Rájöttem, hogy ezzel kell valamit kezdenem: jótékonykodtam, tanultam, szépségversenyt szerveztem. Vannak még ötleteim, az online piac nagyon tetszik, és nagyon érdekel, ezzel is foglalkozik a cégem.”

Bár a kívülálló azt gondolná, hogy leginkább férfiak nézegetik Sarka Kata szexi képeit, ám a Facebook oldalán többségben tizenöt és negyvenöt közötti nők követik. Ez elgondolkodtatta, és arra jutott, hogy talán azért, mert egy huszonöt–harminc körüli nő a saját korosztályát látja benne, de ő a negyvenes anyukák életét is megéli harmincévesen.

Egy pillanatig sem titkolták, hogy Sarka Kata és Rogán Cecília összedolgozik az üzleti világban. Lassan mindketten híresebbek lesznek, mint volt férjeik. A karantén idején rendszeresen összejártak manikűrözni, és gyakran posztoltak kocogós képeket is. Mindez nem igényelt bonyolult szervezést, miután ugyanott laknak. És mellesleg sikeres üzleti évet zárt 2020-ban közös cégük, a Top News Hungary Kft., amelyet 2019-ben Kasza Tibortól vettek át: a két üzletasszony 560 millió forint osztalékot vett fel.

A celebekkel való viszonya is érdekes. Zimány Lindát nem ismeri személyesen, de amit lát belőle, az nem zavarja. Ha nem ismerné Vajna Timit, akkor sem zavarná, hogy mennyivel jobban él, mint bárki más. Azt viszont megbánta, hogy amikor Bálint Antónia belekötött, visszaszólt. Amikor a bírósági tárgyaláson találkoztak, rádöbbent, hogy három és fél órát elpazarolt az életéből. Az Instagramon egyébként rengeteg sztárt követ, akik fényűzően élnek és jól néznek ki.

„Tök jó, hogy megmutatnak egy olyan világot, amit én az életben nem látnék. Szívesebben nézem Vajna Timi vagy Zimány Linda boldogságát, mint BB Évi szenvedését.”

Sarka Kata fél évvel a szülés után már úgy pózolt az Instán, mint egy tinédzser. Kirobbanó formában volt, ahogy írták a lapok, pedig már messzire került a kifutók világától. Közösségi oldalán többnyire az edzéseiről és különböző receptekről értekezett. Viszont napról napra meglepte követőit egy szexi képpel, mondjuk, egy kanyon peremén pózolt vajszínű ruhában. Meg kell hagyni, neki ez is jól áll.

Remekül mutatott a Nobu étterem előtt készült fotón is, de ezt nem mindenki gondolta így. Az egyik kommentelő azzal vádolta meg, hogy felszedett pár kilót. Azt írta a Sarka által megosztott kép alá, hogy „kicsit meghíztál”, ám ennek jó oka volt. Titokban szült ugyanis egy harmadik gyereket. Kilenc hónapon át sikerült elrejtenie a pocakját. A baba anyák napja előtt pár héttel született, két tesója, Noémi és Dávid mellé. 2015-ben még úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy bár két gyerekkel is nehéz, de szeretne egy harmadikat. Most új férjét, Bessenyei Istvánt lepte meg. Bár talán előtte aligha volt titok, hogy jön a baba.

A minap megfogadta, bárhogy is alakul az élete, a kamerákat nem engedi be az otthonába. És tíz év után először felkért egy PR-ügynökséget, hogy helyette is foglalkozzanak a közösségi médiával.

A rosszfiú

Ganxsta Zolee a rapből nem nagyon tud megélni, kicsi a tábor, és léteznek sokkal sikeresebb művelői a műfajnak, mint például Majka és Curtis. Néhány éve egy balatoni színházban, ahol korábban mindig telt ház volt, magam is láttam, hogy Ganxsta koncertjén csak minden második széken ültek. Azon a nyáron ez volt az egyetlen rendezvényük, ahol nem telt meg a színház. Ugyanakkor Zolee színes celeb, üdítő jelenség a bekötött fejével, hoki- és fociőrületével, s bármilyen stúdióba vagy műsorba lökik be, órákig tud poénkodni és mesélni Maradonáról. Mostanában filmszerepeket is kap, legutóbb a Kölcsönlakásban láttam. Nem volt rosszabb, mint a többiek. És hajlandó pletykálni is, hogy egy kicsit bosszantsa a többi celebet. A Life TV-ben például elmesélte a Kucsera házaspárral való kalandját. Gábor és Szabina egyszer miatta vesztek össze. Az egykori kézilabdázó nem volt elragadtatva a gondolattól, hogy a férje Ganxstáék társaságával töltötte az idejét, így csúnyán beszólt neki.

Pál Anna / 24.hu Ganxsta Zolee

„A Kucsera úr egyszer eljött velünk, hogy tudjon végre pihenni, Szabina viszont nem volt boldog. Kérdezte is, hogy »a Ganxstáékkal mész el? Gratulálok, haza se gyere«.”

Ernyey Bélát is zaklatták

Hála a celeb híradásoknak, mindig tanulunk valamit. Én leginkább azt a közép-európai bölcsességet sajátítottam el, hogy a celebnek akkor is hírt kell adnia magáról, ha épp nincs semmi hír. Ja, keressünk a múltban egy régi barátnőt, vagy a metoo idején egy zaklatót. Hajdan Ernyey Béla a magyar karrierjét cserélte fel az osztrákkal, amikor Bécsbe költözött, és ott is sikeres színész lett, hála nagymamájának, aki megtanította németül. Később továbbállt Németországba, és ott is befutott.

Tavaly új könyvet jelentetett meg Céltábla Nő címmel, amelyben nem kevesebbet állít, mint hogy mindig imádták a nők (bár ezt eddig sem titkolta), illetve, hogy őt is zaklatták. Sosem találnák ki, egy színésznő volt a tettes, aki előbb csak célozgatott, pikáns utalásokat tett, majd a színpadon az egyik előadáson a kötelező csókot nem pusztán imitálta.

És utána még meg is jegyezte, hogy Béla nem szeret csókolózni. Ez olyan nyomasztó légkört teremtett Ernyey számára, hogy már meg tudta érteni, „mit élhettek át a nők, amikor a munkahelyükön zaklatták őket”. És azt is elárulta a Blikknek, hogy részben e kínos ügy miatt távozott külföldre. A sármos színész tehát sosem énekelné el az Egy csók és más semmi című slágert, mert az felidézné benne e súlyos zaklatás emlékét.

A borítékolt válás

Szabó Zsófi házassága összedőlt, s ezen sokan meglepődtek. A színésznő, műsorvezető, Szabó Gyula lánya ugyanis, aki még nem döntötte el, hogy mi szeretne lenni, ha nagy lesz, addig folyton szívecskés híreket közölt boldogságos frigyéről. De talán úgy bolyonghatott a magánéletében is, mint a pályáján, mert az előjelek nem voltak éppen kedvezőek. Sokan nem is értettek, hogyan mehetett hozzá a sikeres vállalkozóhoz. Először Nyíregyházán rendezték be az életüket, de az messze volt Budapesttől, Zsófi nem bírta az ötszáz kilométeres ingázást. Szerencsére egy sikeres vállalkozónak nem jelenthetett gondot, hogy vásároljon egy házat Törökbálinton. Így viszont a férjnek kellett utazgatnia, de a problémák nem itt csapódtak le.

Zsófi heti ötször tévézett, s egy öthónapos kisfiú valószínűleg nem erről álmodik. Az anyja viszont nem adta fel műsorvezetői karrierjét. Ráadásul a pletykalapokból tudhatjuk, hogy miközben Zsófi még rendetlen is, a férje pedáns, s miután a járvány összezárta őket, ebből nagy viták kerekedtek.

A celeb nem tagadta meg magát, az egyik műsorban elmesélte, hogy többször beszólt a férjének, ha nem tetszik, költözzön el. Zsolt, a férj sem maradt adós, többször is a kamerák előtt bírálta a feleségét. „Zsófi akkor hisztizik, amikor pánikba esik. Ha olyasmivel találja szemben magát, amit még nem csinált, és gyorsan kell megoldania. A hétköznapokban egyébként teljesen nyugodt, szelíd nő.” Hát ennyit a boldog házasságról. A válás borítékolva volt.

Kiszel Tünde, az anyatigris

Ő az egyik leghíresebb celeb. Talán ő volt egyben az első magyar celeb is.

Egy pszichológus hajdan azt mondta róla, annyira ostobának láttatja magát, hogy az már jelenségszámba megy.

Mindenhol megjelent, ahol rivaldafényt szimatolt, világhírességekkel fényképezkedett, és ha egy valamirevaló partira nem engedték be, dühében meg sem állt a strasbourgi bíróságig. Mindig a szívére vette a rosszindulatú kommenteket, a minap Emilióéknak mesélte el, hogyan élte meg a gonosz, pocskondiázó megjegyzéseket. „Régebben nagyon megviseltek, különösen azok, amelyekben az édesanyámat és a kislányomat bántották. Igazi anyatigris vagyok, a mai napig rosszulesik, ha valaki őt bántja a kommentekben. Sajnos a legtöbben ezt arctalanul, névtelenül teszik, pedig ha személyesen tennék, biztos, hogy elbeszélgetnék az illetővel. Így azonban mindig arra gondolok, hogy többségében olyanok csinálnak ilyet, akik boldogtalanok, megkeseredettek és abban élik ki magukat, hogy másokba belekötnek.”

Kummer János / 24.hu Kiszel Tünde

Viszont nagyon büszke a lányára, Donatellára, aki már 19 éves, és felvették a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karára. Nagyon szoros a viszonyuk, ahogy Tündének is az volt az édesanyjával. A Sláger TV nézői a minap újra láthatták Kiszel Tündét a Drága családomban, aki ezt az alkalmat sem szalasztotta el, hogy a naptárjával megajándékozza Emilióékat.

Pákó és a didi

Fekete Pákó állítólag azért hagyta abba Budapesten a jogi tanulmányait, mert a zene jobban érdekelte. S miután nem akart hazamenni Nigériába, rávetette magát a magyar mulatós muzsikára. Amikor nem kellett a kiadóknak, akkor hagyta el a száját legendás mondata, miszerint:

„A fas kivan.”

Aztán mégis felfedezték, mégis kellett, és elnevezték Fekete Pákónak. Hihetetlen sikere lett, falunapokon, lagzikban lépett fel, majd a kertévék is ráharaptak, főzőcskézni, bokszolni, énekelni hívták. Máig klasszikusnak számít A didit, a didit add ide című száma.

Az ötperces playmate

Kelemen Annát, a nyuszilányt Friderikusz Sándor fedezte fel. Havas Henrik szerint Anna zseniális nő, bár saját bevallása szerint csak három könyvet olvasott életében: a Micimackót, az Egri csillagokat, és a harmadikra már nem emlékszik. Nem szereti, ha a magyar Paris Hiltonnak nevezik, Havas könyvében pedig arra panaszkodik, hogy mindenkinek csak öt percre kell ágyban és a tévében is.

Szerette volna, ha a könyv pénisz alakban jelenik meg.

Volt egy Zeusz nevű kutyája, amely a szomszéd nénit és egy tizenegy éves kislányt is súlyosan megsebesített, ezért fél év felfüggesztett börtönre ítélték. Amikor egy underground színházi előadásban azt részletezték, hogy Anna milyen szexért mennyit kér, beperelte őket, mert mint mondta, „ez csak életének egy korábbi szakaszára volt jellemző”.

Toroczkay Csaba Kelemen Anna

Teljes mellbedobással

Molnár Anikó volt már ingatlanügynök, felszolgáló és számlázó is. 2003-ban jelentkezett a Való Világba és majdnem megnyerte. Egy évvel később ő lett a Nagy Ő.

Háromszor is levetkőzött a Playboynak. Mellbedobás címmel könyv is jelent meg róla, de nem találta a helyét. Aztán eltűnt Amerikában, hogy a depresszióját gyógyítsa, majd hazajött, és vidékre költözött.

Szakítani látszott a bulvárral, ám azóta is időről időre feltűnik. Bochkorral és a Gesztesi családdal is volt egy pengeváltása. Legutóbb járvány idején jelentkezett be az RTL Fókusz című műsorába, dühösen beszélt a lezárásról, hiszen a szépségszalonok sem nyithattak ki, pedig az olyan szolgáltatás, ahol egyszerre csak egy vendég van. Anikó ugyanis sminktetoválóként dolgozik, és mellesleg hat kutyát és tíz macskát tart el, amelyek mind mentett állatok. El is mondta a beszélgetésben, hogy „én elvagyok főtt tésztán és főtt rizsen, de mit mondok a kutyáknak?” A kuncsaftok miatt is aggódott, a mentális állapotukért. „Egy nőnek mentsvár, hogy a külsejével foglalkozzon. Szeretnének szépek lenni háborúban is…”

Gergő, a gereblyés

Oláh Gergő közmunkásként gereblyézett, míg meg nem nyerte az X-Faktort. Még egy tehetséges cigány énekes, aki nem adja magát olcsón. A netnek sem. Nincsenek balhék, beszólások a kollégáknak, csak dalok. Holott őt érdemes lenne gyakrabban idézni, mert nemcsak hangja, gógyija is van. Ám egy percig sem várjuk el a bulvártól, hogy majd népművelőként lép fel.

Gergő Facebook-oldalát 154 ezren követik, és ő érzi is a felelősségét, nem ír hülyeségeket, inkább az első oltásáról tudósít, mert hallotta, hogy a kisebb falvakban vagy romatelepeken sokan nem akarják beoltatni magukat.

„Én őszintén szólva nem vagyok se mellette, de ellene sem, mert most már több mint egy éve, hogy korlátozva éljük az életünket, és sokan elvesztettük a legfőbb bevételi forrásunkat. Minél több ember lesz oltva, annál hamarabb, nagyobb szabadságot és biztonságot teremthetünk magunknak! Én ezért oltattam be magam!” Ez az őszinteség lehengerlő, ezért is van annyi követője, mint azoknak a celebeknek, akikről szinte naponta jelenik meg valami kis színes. Olyan megrendítőt pedig kevesen írhattak, mint Oláh Gergő, amikor Törőcsik Maritól búcsúzott.

„Sokszor jutott eszembe, amikor kevésnek éreztem magam, hogy Törőcsik Mari mit mondott nekem! Énekelni sokan tudnak jól, de az a belső elegancia, ami benned van, az keveseknek adatik. Erőt adott! Nagy kincs nekem ez az életemben! Örökre őrizni fogom!”

Tavaly vették meg a saját házukat, ahol négy gyereket nevelnek. A járvány idején is volt munkája, éneket tanított és dalokat írt másoknak. „Én is dolgoztam közmunkásként, de a cél mindig ott lebegett a szemem előtt, hogy kitörjek a mélyszegénységből. Nem is vállalnám, nem bírná el a lelkem és a szívem azt az életformát. Isten kiemelt abból, és egyre jobbat fog adni, és én is mindent megteszek érte, hogy ne essünk vissza.”

Dzsudzsák, a diplomata

A labdarúgók között mindig is voltak nagy figurák, akiket ma celebnek mondanánk, ezért emlegettem én is sokat Sándor Csikart vagy éppen Mészölyt. Mostanában ez nem igazán jellemző: akikről a zuhanyhíradóban beszélnek, azok nem jutottak fel a csúcsra, mert elszórakozták, átmulatták a pályafutásuk javát. A légiósaink leginkább a jótékonysági akcióikkal hívják fel magukra a figyelmet. Még arról is csak rövid hírt olvashattunk, hogy Szalai Ádámnak német modell barátnője van. A kivétel: Dzsudzsák Balázs. Az egykori kiváló debreceni focista, miután a PSV Eindhovenben is jól játszott, elkezdett pénzt keresni. Előbb egy összetákolt orosz csapathoz, az Anzsi Mahacskalához igazolt, majd a Dinamo Moszkvában játszott, és onnan került Törökországba, majd az arab világba (Egyesült Arab Emirátusok). Aztán onnan is elküldték, most az NB II-es DVSC cserejátékosa.

Eddig – becslések szerint – összekeresett úgy 2,85 milliárd forintot, és több befektetéséről is hallani, bevásárlóközpontról éppúgy, mint orvosi centerről. Ám a hírek inkább arról szóltak, hogy több, szexbombának is beillő barátnője volt, Zimány Lindával is járt, és nagyon szeret bulizni.

Tihany legszebb részén vásárolt magának egy luxusvillát, de nem nagyon szeret szerepelni. Amikor mégis a bulvárlapok címoldalára került, általában ő maga nem szólalt meg. Amikor az M3-ason összetört egy Lamborghini Aventadort, és szerencsésen megúszta a balesetet, napokig arról lehetett olvasni, hogy kié volt az autó. Az egyik verzió szerint az övé, a menedzsment szerint bérelte, míg a cégvezető utóbb úgy nyilatkozott, hogy ő adta kölcsön. A legkínosabb mégis az volt, hogy az egyik kommentelő állítólag látta a kicsúszás előtt szakadó esőben, 220 kilométeres sebességgel elrobogni Dzsudzsákot, és azon viccelődött, hogy ilyen tempónál már a gumik sem tapadnak rendesen. És volt még egy kellemetlen közjáték vele kapcsolatban, amikor kiderült, hogy személyesen Szijjártó Péter külügyminiszter intézett a labdarúgónak diplomata-útlevelet. Állítólag egyszer találkoztak valamelyik arab reptéren, és ott panaszkodott a focista, hogy milyen körülményes az utazás. A jogcím az volt, hogy ő a magyar válogatott csapatkapitánya és ezért „méltó és érdemes a diplomata-útlevélre”.   A magyar sport legnagyobb alakjai sem kaptak soha ilyen útlevelet, ráadásul Dzsudzsi akkor már rég nem volt kapitánya a nemzeti tizenegynek.

Orbán Viktor facebook oldala

A megzavarodott szörfös

Bódi Sylvi jól mutat fürdőruhában és meztelenül is, hiszen modell volt. Tavaly Ázsiában szörfözött, élvezte a napsütést, a vad tájakat és a keleti ízeket. Jól is van ez így, aki képes megteremteni magának ezeket a ma még luxusnak számító körülményeket, tegye is. Sylvi rendszeresen tudósította a magyar bulvársajtót arról, hogy milyen jól van, és az Instára kitett üzenetekből is ez sütött. Viszont amikor beütött a járvány első hulláma, ő is megzavarodott. Idegen vizekre tévedt, vagyis már nemcsak a szörfös élményeiről és a vidékről írt, hanem kitört belőle az őszinte énje. Nincs is ezzel baj, Sylvi modell, és nem az eszéért szeretjük, ám a követői követték, és csúnyán kibuktak az ázsiaiak vendégszeretetét ecsetelő rasszista szólamain. Lássuk csak, miket írt össze Sylvi.

„Mi a helyzet otthon koronavírus ügyben? Ugye továbbra sincs fertőzött nálunk?! Gondolom, Oroszország példáját követvén Magyarország is lezárta már a kínai turisták előtt a határt?! Legalábbis nagyon remélem… Ha anno a migránsokat is sikerült (eleinte nagyjából, aztán tényleg) nem beengedni, akkor remélem a kormány most is bölcsen jár el, és megteszi a megfelelő óvintézkedéseket. Cukik a kis ferdeszemű kínaiak meg minden, de pont elegen élnek már az országunkban amúgy is, szóval bocsi, de köszi, nem kérünk belőlük többet…”

A kommentek az óceánból is kizavarták Sylvit, aki úgy megijedt, hogy eldobta a szörfjét, és rohant a kis laptopjához, azonnal törölt, valamint bocsánatot kért a fogalmazásért. („Őszintén sajnálom, ha véletlenül valami bántót írtam, nem ez volt a szándékom. Aki ismer tudja, hogy nem ilyen ember vagyok, de azért van bennem aggodalom a járvány miatt, kicsit ezért is reagáltam túl, tényleg nem akartam senkit ezzel minősíteni vagy megbántani.”) A törlésnek persze nem sok értelme volt, hiszen az eredeti szöveg ma is olvasható. Könnyen megállapíthatjuk, hogy a szörföző celeb elég világosan fogalmazott. Ezek után persze nehezen értelmezhető, hogy ő nem ilyen, mert nem a mondataival volt a baj, azok kellően szabatosak, és nem kell hozzá bonyolult szövegértelmezési gyakorlat, hogy a nem éppen mélyenszántó gondolatait követni tudjuk. Egyedül a logika hibádzott, mert ha valaki épp ázsiai környezetben szórakozik, akkor furcsán veszi ki magát, hogy itthon viszont nem kér belőlük.

Dalia László: Celebvilág Magyarországon

Kocsis Kiadó, 2021

The post Kelemen Anna szerette volna, ha a könyve pénisz alakban jelenik meg first appeared on 24.hu.

Related posts

Így szabadult el a pokol Európában

MOCOHU

Müller Cecília: A plázákban céltalanul fel-alá járkálni veszélyes

MOCOHU

4 éve tartó józanságát ünnepelte meg Bruce Willis lánya

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This