37.5 C
Budapest
May 29, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
a konyhafőnök vip a konyhafőnök vip 2021 a konyhafőnök vip versenyzők MAGYARORSZÁG schobert norbert schobert norbi Szórakozás

A Konyhafőnök VIP: Schobert Norbert flambírozás közben leégette Pars Krisztián szemöldökét

Schobert Norbert bizonyítani szeretne a séfeknek A Konyhafőnökben, ezért úgy döntött, flambírozással próbál bevágódni. A kamerának külön elmondja, valójában már gyerekkora óta pirománként tekint magára, ugyanis imádja a tüzet.

Gyerekkoromban már piromániás voltam. Volt, hogy rám hívták a tűzoltókat és nagy baj volt. Ez aztán elmúlt, a karrierem során ez átalakult zsírégetésbe. A mai napig imádom a tüzet, az erőt, a szalonna sütést, a flambírozást, a pörkölést. Nagyon vágytam arra, hogy végre valamit felgyújthassak

– mondta, ezután rögtön be is vágták, ahogy meggyújtotta a serpenyőt. Mikor lángra kapott az étel, Schobert hatalmas ordított, hogy „ég a zsír!”. Rácz Jenő a száját eltakarva röhögött a jeleneten. Schobert viszont egyedül azt nem vette észre, hogy a mellette dolgozó Pars Krisztián pont odahajolt a serpenyő fölé, majd csak annyit mond neki, hogy még szerencse, hogy nincsen haja.

Nem láthattam, hogy oldalról pont Pars Krisztián jön befele, valamiért. Azt láttam, hogy robban egy óriásit, kék láng borítja az egész konyhát, és iszonyatosan hátrahőköl Krisztián, leégett szemöldökkel. Nagyon féltem, hogy kalapácsként fogok repülni a következő időszakban.

A teljes jelenetet sajnos nem, de egy kiragadott videót az esetről itt meg lehet tekinteni:

The post A Konyhafőnök VIP: Schobert Norbert flambírozás közben leégette Pars Krisztián szemöldökét first appeared on 24.hu.

Related posts

Bosszút állt Hitleren: 101 évesen is a világ legboldogabb emberének tartja magát

MO.CO.HU

Selma Blair 10 éves fiával jelent meg a betegéségéről szóló dokumentumfilm premierjén

MO.CO.HU

Vitézy: Hibás döntés Karácsony javaslata

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status