37.5 C
Budapest
May 26, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföld bűnügy isaszegi testvérgyilkos ítélet MAGYARORSZÁG

Kilenc év fegyházat kapott az isaszegi testvérgyilkos

Kilenc év fegyházra és kilenc év közügyektől eltiltásra ítélte a Budapest Környéki Törvényszék azt a férfit, aki 2019 nyarán megölte a testvérét Isaszegen.

A testvérek már régóta rosszban voltak egymással egy örökség miatt. A későbbi áldozat az élettársával és hat kiskorú gyermekével az isaszegi otthonában tartózkodott, amikor megérkezett hozzájuk a bátyja.

A nappaliban a testvére élettársa tartózkodott, akitől megkérdezte, hol van a fivére, akit életveszélyesen megfenyegetett. A férfi kilépett a fürdőszobából, majd a fivérét meglátva a kertbe szaladt. A bátyja azonban utána ment és a nála lévő késsel és ásóval közelített felé. A

férfi hátrálni kezdett, majd a közelben lévő fészerből magához vett egy lapátot, amelynek a nyelével a rá támadó testvére fejére ütött. Ezt követően a vádlott szíven szúrta az öccsét , majd kocsiba ült és elmenekült a helyszínről. Bár a mentők kórházba szállították, a megszúrt férfi a szakszerű orvosi beavatkozás ellenére meghalt.

A bíróság kilenc év fegyházra ítélte az elkövetőt emberölésért.  A döntést az ügyész tudomásul vette, míg a letartóztatásban lévő férfi és védője enyhítésért fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

The post Kilenc év fegyházat kapott az isaszegi testvérgyilkos first appeared on 24.hu.

Related posts

Huszonöt éve gyilkolták meg Tupac Shakurt

MO.CO.HU

Mind a 106 egyéni körzetben elindul a Mi Hazánk 2022-ben

MO.CO.HU

Tarlós István a 4-es metró folytatási lehetőségeiről készít anyagot Orbán Viktornak

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status