8.5 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügykettős gyilkosságMAGYARORSZÁGsalgótarjánvallomás

Élettársával ölte meg második áldozatát a salgótarjáni kettős gyilkos

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a férfival szemben, aki két hajléktalant is meggyilkolt Salgótarjánban. A hajléktalan életmódot folytató M. Szabolcs egy híd alatt keveredett szóváltásba egy hajléktalan nővel, majd halálra szurkálta.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese, Kalmár Zsolt korábban azt mondta, hogy a férfi az elfogását követő kihallgatás során beismerte a bűnösségét, és egy 2020 szeptemberében elkövetett gyilkosságot is a rendőrök tudomására hozott.

Mostanra pedig az is kiderült, hogy M. Szabolcs nem egyedül végzett a második áldozatával. Féltékenysége miatt szurkálták halálra a hajléktalan férfit az élettársával, V. Szilviával. És a holttestet a nő rejtette el a helyszín közelében.

police.hu

A nyomozók a terheltek által megjelölt helyszínen megtalálták és azonosították az áldozatot. A jelenleg is letartóztatásban lévő 45 éves M. Szabolcsot több ember sérelmére elkövetett emberöléssel, míg az 50 éves V. Szilviát társtettesként elkövetett emberöléssel gyanúsították meg. A férfi beismerte a bűncselekmények elkövetését a kihallgatásai során.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

The post Élettársával ölte meg második áldozatát a salgótarjáni kettős gyilkos first appeared on 24.hu.

Related posts

Meghalt Jean-Paul Belmondo

MOCOHU

5 tipp a megfelelő szemüveg kiválasztásához (x)

MOCOHU

Trumpot kritizálta, kidobták posztjáról a republikánusok harmadik erős emberét

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This