4.8 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügykéselésMAGYARORSZÁGszekszárdvallomások

Megkéselte egymást két férfi Szekszárdon

Késsel rendezte az egymás közötti konfliktust tegnap este két férfi Szekszárdon. A két férfi már délután fenyegetni kezdte egymást, majd megbeszélték, hogy este találkoznak és lejátsszák egymással a dolgot. Addigra viszont állítólag már mind a ketten felöntöttek a garatra egy kicsit.

A kiérkező egyenruhások már a helyszínen elfogták a 38 és 52 éves helyi férfit, majd bevitték őket a kapitányságra. A verekedés helyszínének közelében pedig megtalálták azt a három kést is, amit eldobtak az emberkedés során.

police.hu

Az adatgyűjtés és a kihallgatások során kiderült, hogy a két szóváltásba keveredő férfi jól ismeri egymást. A találkozó során kést rántottak, és addig hadonásztak, hogy meg is sebesítették egymást. Mindketten könnyű sérüléseket szenvedtek a balhé során. A nyomozók mindhárom kést lefoglalták, s vérgyanús szennyeződéseket is rögzítettek rajtuk.

police.hu

Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre azt mondta, hogy felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a két férfit, mert a náluk lévő kések alkalmasak voltak arra, hogy komoly sérülést okozzanak.

Hozzátette, az idősebb férfi elismerte a bűncselekményt, míg a fiatalabb gyanúsított megtagadta a vallomást.

The post Megkéselte egymást két férfi Szekszárdon first appeared on 24.hu.

Related posts

Tudunk még újat mutatni

MOCOHU

Schiffer András: Tart attól, hogy az ÁSZ megbírságolja a Fideszt?

MOCOHU

Földrengés rázta meg Krétát

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This