13.8 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bódi sylviMAGYARORSZÁGSzórakozás

Bódi Sylvi olyan férfire vágyik, aki nem villog a pénzével

21 évesen még nagyon élvezte Bódi Sylvi a fővárosi pörgést és a celeblétet, 28 évesen azonban elkezdett utazgatni és szörfölni, ami teljesen megváltoztatta.

Nekem az óceán volt a legnagyobb tanítómesterem. Türelemre, tiszteletre és alázatra tanított. Amikor elkezdtem szörfözni, azt hittem, hogy már mindent tudok, de miután bedarált a hullám, odavágott a sziklához, beszakadt a fejem, elájultam, és majdnem megfulladtam, rájöttem, hogy fejet kell hajtani a természet előtt, mert a hullámok hátán mindenki egyenlő. Én is sok mindent átértékeltem az elmúlt tíz évben. Hatalmas személyiségváltozáson mentem keresztül, a szörfnek köszönhetően pedig jobb emberré váltam, szerényebb lettem

– mondta a Storynak Bódi Sylvi, aki azt gondolta, Balin fogja leélni az életét, a koronavírus-járvány miatt azonban visszaköltözött Magyarországra, egy Balaton-parti faluba.

Kapcsolódó
Erdélyi Mónikával, Schmuck Andorral és Bódi Sylvivel érkezik novemberben a Farm VIP

Ismét sztárokkal indul a műsor második évada.

A Farm VIP című realityben való szereplést ugyan elvállalta, de állítása szerint nem szereti már mutogatni magát, így hasonlóan visszafogott párt szeretne magának.

Olyan férfi mellett képzelem el a jövőmet, aki érdemes rá, hogy komolyan vegyem, és hozzám hasonló értékrenddel bír. A legtöbb férfi ugyanis a nőkhöz hasonlóan kifelé él, csak náluk a pénz a mutogatás tárgya. Hogy milyen autóval jár, milyen órája van…

The post Bódi Sylvi olyan férfire vágyik, aki nem villog a pénzével first appeared on 24.hu.

Related posts

Összeházasodik a tenisz álompárja

MO.CO.HU

Selma Blair 10 éves fiával jelent meg a betegéségéről szóló dokumentumfilm premierjén

MO.CO.HU

Térképen mutatjuk az előválasztási eredményeket

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This