15.5 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
findawayhangoskönyvMAGYARORSZÁGspotifystreamingTech

Nagy tervei vannak a Spotify-nak

A Spotify november 11-én bejelentette, hogy megállapodást kötött a digitálishangoskönyv-forgalmazás terén vezetőnek számító Findaway felvásárlásáról. Az ügylet feltételeit nem hozták nyilvánosságra – írja az MTI. A Spotify és a Findaway egyesítése nyomán felgyorsul a Spotify térnyerése az egyre nagyobb mértékben növekedő hangoskönyvpiacon, lehetővé válik egy minden eddiginél több alkotást tartalmazó hangoskönyv-katalógus elérhetővé tétele a Spotify többszáz millió meglévő hallgatója számára.

A Findaway technológiai infrastruktúrája lehetővé teszi a Spotify számára, hogy gyorsan bővítse hangoskönyv-katalógusát és újításokat vezessen be a fogyasztóknak nyújtott élmények terén, egyúttal új, további közönségcsoportok elérését biztosító utakat nyitva meg a kiadók, szerzők és független alkotók előtt szerte a világon.

A Spotify azt az ambiciózus célt tűzte ki maga felé, hogy a hallgatók és alkotók számára egyaránt a Spotify legyen mindennemű audiótartalom szolgáltatója. A Findaway felvásárlása nyomán erősödnek a Spotify pozíciói a hangoskönyvpiacon, és hamarabb fogjuk tudni elérni e célunkat. Nagy izgalommal várjuk, hogy a Findaway tehetséges csapatára, kategóriájában a legjobbnak számító technológiai platformjára és jelentős méretű hangoskönyv-portfóliójára, valamint a Spotify szakértelmére támaszkodva forradalmi újításokat vezethessünk be a hangoskönyvágazatban, hasonlóan ahhoz, ahogyan azt a zenei és podcastszegmensben is tettük

– kommentálta a hírt Gustav Söderström, a Spotify kutatási és fejlesztési vezetője. A Spotify-jal való egyesülés lehetővé teszi a hatékonyabb innovációt és a hangoskönyv-ökoszisztéma demokratizálását – fűzte hozzá a Findaway alapítója és vezérigazgatója, Mitch Kroll.

A vállalat székhelye továbbra is Ohio állam Solon nevű városában fog működni, és a cég irányítását a továbbiakban is a Findaway alapítója és jelenlegi vezérigazgatója, Mitch Kroll végzi, aki a Spotify hangoskönyv-divízióját vezető Nir Zichermannak tartozik majd beszámolással.

Az ügylet zárására várhatóan 2021 negyedik negyedévében kerül sor a szokásos felülvizsgálat elvégzésének és a szükséges jóváhagyások megszerzésének függvényében.

Dömös Zsuzsanna további cikkei
  • Így kapcsolhatja be az időrendi megjelenítést a Facebookon
  • Feltörték az FBI email-rendszerét
  • Hajmeresztő összegért vették meg az egyedi iPhone-t

The post Nagy tervei vannak a Spotify-nak first appeared on 24.hu.

Related posts

A fenntarthatóság nem ér véget a szelektív hulladékgyűjtéssel

MO.CO.HU

Tűpontos tüzérségükkel dicsekednek az ukránok

MO.CO.HU

Czeglédy Csaba: Vannak egyértelmű sejtéseim, ki az ördög ügyvédje

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This