13.9 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
kiszel tündeMAGYARORSZÁGSzórakozás

Kiszel Tünde: Néha látok hölgyeket felpumpált szájjal, átszabott arccal, de ez nem az én utam

A Sláger TV egyik műsorában tűnt fel a napokban Kiszel Tünde, aki a plasztikáztatás kapcsán kezdett elmélkedésbe – szemlézte az nlc.hu. A naptárdíva elmondta, ő nem akar kés alá feküdni csak azért, hogy megállítsa az idő múlását.

Manapság egyre hétköznapibbá válik a plasztika, de én nem szeretnék kés alá feküdni. Persze az teljesen más, ha valakinek egészségügyi okokból végeznek ilyet, például ha már nem lát rendesen, mert a szemhéján annyira megereszkedett a bőr. Minden más esetben tőlem nagyon távoli ez a dolog. Néha látok hölgyeket felpumpált szájjal, átszabott arccal. Ez biztos, hogy nem az én utam. Én azt vallom, hogy ha a lelkünk rendben van, harmóniában vagyunk magunkkal, máshogy, sokkal szebben öregszik az ember. Inkább ennek a megélésére, elfogadására érdemes törekedni

– fogalmazott Kiszel Tünde, aki nemrég jelentette be, hogy 2022-es naptára történelmi tematikájú lesz, a címlapra Kleopátrának öltözött be.

Kapcsolódó
Kiszel Tünde jövő évi falinaptára a történelemre épül, Kleopátrának öltözött a címlapra

Létezik jobb karácsonyi ajándék a fa alá?

The post Kiszel Tünde: Néha látok hölgyeket felpumpált szájjal, átszabott arccal, de ez nem az én utam first appeared on 24.hu.

Related posts

A képviselők földvagyona mutatja, mekkora dobásra készült Rogán Antal új felesége és családja

MOCOHU

Dél-Korea csak a B válogatottját küldte el a kézilabda-világbajnokságra

MOCOHU

Nyakunkon az óraátállítás

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This