14 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
csípésegyiptomMAGYARORSZÁGméregNagyvilágskorpió

Akkora vihar volt Egyiptomban, hogy a skorpiók a házakba menekültek és megmartak 500 embert

Több mint 500 embert kellett kórházban ellátni Dél-Egyiptomban, mert a heves esőzések elől a skorpiók a lakóházakba menekültek rejtekhelyeikről, és megmarták a lakókat – írta a The Guardian.

A hétvégén Aswan tartományra szokatlanul nagy vihar csapott le, rengeteg esővel és villámlásokkal, melynek következtében három ember meghalt, közölte Ashraf Attia kormányzó. Azonban a skórpiómarás miatt kórházba került lakosokat mind ellátták, közülük mindenki ellenanyagot kapott, és távozhatott a kórházból. Szerencsére volt elég ellenanyag a kórházakban, több mint háromezer dózis állt rendelkezésre. A skorpiók által megmart emberek komoly fájdalomról, lázról, verejtékezésről, hányásról és izzadásról, illetve izomrángásról számoltak be.

Hétfőn az egyiptomi közösségi oldalakon számos felvétel keringett az elöntött utcákról, autókról és mezőgazdasági területekről. A régióban több helyen áramkimaradás volt, nem nyitottak ki az iskolák, az orvosokat visszahívták szabadságukról, és a Nílus hajóforgalmát is le kellett állítani.

The post Akkora vihar volt Egyiptomban, hogy a skorpiók a házakba menekültek és megmartak 500 embert first appeared on 24.hu.

Related posts

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

MOCOHU

Hal a tortán: Polgár Árpád rosszullétet szimulált és összeesett Bay Éva vacsoráján

MOCOHU

Oroszország lemondta részvételét a 2025-ös oszakai világkiállításon

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This