12.3 C
Budapest
April 28, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügydrogkereskedelemjogerős ítéletMAGYARORSZÁGszombathely

Négy kiló kokaint vett hitelből a szombathelyi bordélyház üzemeltetője

Tizenkét év fegyházra és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a Győri Ítélőtábla azt a férfit, aki bordélyházat üzemeltetett az élettársával Szombathelyen. Ez azt jelenti, hogy a Győri Fellebbviteli Főügyészség indítványozását követően a terhelt két és fél évvel súlyosabb büntetést kapott másodfokon.

A férfi az élettársával a megélhetésük biztosítása érdekében, értékesítési céllal hoztak, illetve hozattak be Kolumbiából és Ecuadorból kokaint, Szombathelyen pedig bordélyházat üzemeltettek.

A férfi az egyik egyik esetben hölgyismerősének közreműködésével mintegy másfél kg kokaint hozatott be Kolumbiából. A nőt azonban Németországban tetten érték és elítélték. Egy másik esetben az elkövető banki hitelből finanszírozta és szervezte mintegy négy kg kokain Ecuadorban való beszerzését és hazahozatalát. Ezt a kábítószert végül Győr-Moson-Sopron megyében lefoglalták.

A férfi az élettársával együtt Szombathelyen bordélyházat is üzemeltetett, melyben legalább 12 nő nyújtott szexuális szolgáltatásokat, úgy, hogy az ebből eredő bevételük felét tarthatták meg. A férfi engedély nélkül pisztolyt és lőszereket is tartott.

Az elsőfokú bíróság a férfit jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelemben, prostitúció elősegítésében, valamint lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés bűntettében, az élettársát pedig jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelemben és prostitúció elősegítésében mondta ki bűnösnek. A táblabíróság egyetértett az ügyészség indítványával és a kiemelkedő tárgyi súlyú bűncselekmények halmazatára figyelemmel 10 évről 12 év 6 hónapra súlyosította a férfi büntetését.

Mivel a nő a férfi irányítása alapján, érzelmi és gazdasági függésben követte el a terhére rótt bűncselekményeket, ezért neki nem módosították a büntetését.

The post Négy kiló kokaint vett hitelből a szombathelyi bordélyház üzemeltetője first appeared on 24.hu.

Related posts

Dunaújvárosból is vezényelnek át orvosokat és ápolókat a Szent János Kórházba

MOCOHU

A Niagara zúzta halálra a brit úszóhőst

MOCOHU

Rebel Wilsont egyszer egy fegyveres csoport elrabolta Mozambikban

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This