15.2 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusMAGYARORSZÁGphytotec

6 jel, ami arra utal, hogy a párjának segítségre van szüksége(x)

Hullámvasúttá válhat az élet egy tartósan lehangolt társ mellett, aki képes lehet ugyan lelkesedni, ám – látszólag minden ok nélkül – újra és újra elhatalmasodhatnak rajta a negatív érzések.

A tartós rosszkedv tipikus tünetei lehetnek a levertség, az ingerlékenység, a türelmetlenség, az alvászavar, illetve a vágy az elszigetelődésre. Egyszer csak ott találjuk magunkat magányosan a kapcsolatban és nem értjük, hova lett az a jókedélyű, kedves ember, akibe beleszerettünk. Dr. Antonio Borrello, amerikai pszichoterapeuta összegyűjtötte, hogy a depresszió miként befolyásolhatja és teheti tönkre a párkapcsolatot.

1. Napról napra távolabb kerülünk egymástól

Belül emésztheti magát a társunk, ha szinte állandóan tompa szomorúságot és ürességet érez. Sokszor nincs kedve kommunikálni, nem mesél arról, hogy mit érez vagy épp mi történt vele, leginkább csak a saját csigaházába visszahúzódva létezik.

2. Még a bulizás is tortúrává válhat

Ha a társunk enyhe depresszióval küzd, jó eséllyel kevésbé fog érdeklődni a munkája és az emberek iránt. Idővel a közösen végzett szabadidős tevékenységeket sem élvezi, szinte minden untatja és fárasztja, és ebbe beletartozik a szexuális élet is: a vágy, a vonzalom, a libidó folyamatos csökkenése miatt.

3. Váratlan dühkitörések

Ha gyakorivá válnak az előzmény nélküli dühkitörések és folytonos az ingerlékenység, akkor elképzelhető, hogy a párunk nem érzi jól magát lelkileg.

4. Pokoli éjszakák, még pokolibb nappalok

Jellemző lehet az álmatlanság, illetve a fokozott alvásigény. Aki éjszakánként álmatlanul forgolódik az ágyában vagy gyakran felriad az éjszaka közepén és esetleg nem tud visszaaludni, az másnap jóval fáradtabb, ingerlékenyebb és idegesebb lesz, ami óhatatlanul kihat az otthoni hangulatra is. A fokozott alvásigény pedig egyszerűen elveszi az időt a már említett közös, társas tevékenységektől.

5. Már nem érdekli semmi „valódi”

A valóság és a társas kapcsolatok elől sokszor menekülnek a televízió, illetve a számítógép világába, azon belül is a pornószájtok és a videójátékok elé.

6. Beteges féltékenység

A reményvesztettség és pesszimizmus akár beteges féltékenységhez és bizalmatlansághoz is vezethet, mert a tartósan lehangolt ember önbizalma is csökken, ezért fél attól, hogy a párja már nem szereti őt, és el fogja hagyni.

Segítenek a gyógynövények

Ha enyhébbek a tünetek, sokat segíthet, a patikában recept nélkül kapható gyógyszer, a Remotiv extra, amely orbáncfűkivonatot tartalmaz. Az orbáncfüvet a népi gyógyászat régóta alkalmazza az enyhe depresszió tüneteinek csökkentésére. A készítmény a lehangolt lelkiállapot, hangulati labilitás és az ehhez társuló alvászavarok kezelésére javasolt. A Remotiv extra egyéni érzékenységtől függően általában 10–14 nappal a kezelés megkezdése után fejti ki terápiás hatását.

Phytotec

Vény nélkül kapható, orbáncfűkivonat-tartalmú gyógyszer

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

 

The post 6 jel, ami arra utal, hogy a párjának segítségre van szüksége(x) first appeared on 24.hu.

Related posts

Egykor ő juttatta börtönbe a maffiózókat, most nála razziázott az FBI

MOCOHU

Négy jármű ütközött az M1-esen, teljes útzár

MOCOHU

Az amerikai hadsereg dróntámadással vágott vissza az Iszlám Államnak a kabuli merényletért

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This