14.2 C
Budapest
April 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
átadott bűnügybűnügyemberölésMAGYARORSZÁGNagyvilágpatkánysárószlovákia bántalmazás

Patkányok közé dobta összevert édesanyját a sárói férfi

Egy férfi bántalmazta, patkányok közé a pincébe zárva éheztette 85 éves édesanyját Sárón (Šarovce), a Lévai járásban. A nő kiszáradt, parkányharapások borították az egész testét, borzalmas állapotban találtak rá. Kórházba vitték, de az életét már nem tudták megmenteni, írja a Bumm.sk. 

A környéken élők szerint az idős nőt gyakran kínozták hozzátartozói. Fiával és annak menyasszonyával élt egy háztartásban. A Tvnoviny.sk alapján a felvidéki portál azt írta, megverték, majd lehajították a pincébe, ahol a patkányok összeharapdálták.

Az özvegy egy ideig egyedül élt, néhány éve költözött hozzá a fia, aki sokat ivott. Egy helyi szerint a férfi sokszor megverte édesanyját. Elvette a pénzét, éheztette. A nő gyakran a falubeliektől kért ételt. A polgármester el akarta intézni, hogy kapjon ebédet, és szállásolják el egy szociális otthonban, de ezt elutasította. A szomszédok is többször kihívták a rendőrséget, de a megkínzott nő mindig megvédte a fiát.

Azt egyelőre nem tudni, mióta feküdhetett a pincében magatehetetlenül az idős nő, akire az unokája talált rá. Ő hívta ki a mentőket. Az idős nő fiát őrizetbe vették a rendőrök, és vizsgálják a tragédia körülményeit.

The post Patkányok közé dobta összevert édesanyját a sárói férfi first appeared on 24.hu.

Related posts

Beszédképtelenné teszi az embert az amerikai haditengerészet új fegyvere

MOCOHU

Rettenetesen hosszú és röhejes, mégis megható az új Igazság Ligája

MOCOHU

Kést rántott a párjával balesetező vétlen sofőrre a taxival érkező drogos

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This