15.5 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
balesetbelgiumbiciklibringásez pöröggyerekMAGYARORSZÁGNagyvilágpervideó

Fellökött egy gyereket a bringás, majd beperelte az apát

Patrick Mpasa, a kislány felháborodott apja megosztotta a közösségi médiában az esetről készült a videót, mely hatalmas felháborodást váltott ki – írja a belga sajtóra hivatkozva a Sun című brit bulvárlap.

Az apa a rendőrségen is feljelentést tett. A felvétel alapján a hatóságok beazonosították a 62 éves bringást. A férfi a bíróságon azt mondta, a baleset azért következhetett be, mert kicsit kitette a bal térdét, hogy ne veszítse el az egyensúlyát. Érezte, hogy hozzáérhetett a kislányhoz, de azt nem vette észre, hogy a gyerek el is esett, ezért nem állt meg. A férfi meggyőzte a bíróságot, hogy nem volt elég hely ahhoz, hogy nagyobb ívben kerülje ki a családot.

A bíróság nem büntette, és nem bírságolta meg kerékpárost, csak arra utasították, fizessen egy euró (kb. 360 forint) kártérítést a családnak. Úgy tűnt, az ügy ezzel le is zárult, de majd egy évvel az incidens után a bringás fordult a bírósághoz.

A férfi azt mondja, a Patrick Mpasa által nyilvánosságra hozott videó miatt többen zaklatják és fenyegetik. Az apa, és a védője a szólásszabadságra hivatkoznak, illetve azt állítják, Mpasa nem bosszúból, hanem figyelemfelkeltésből hozta nyilvánosságra a felvételt, hogy a jövőben lehetőleg ne történjenek hasonló balesetek.

A felek november 18-án találkoznak a bíróságon, a per 2022 első felében kezdődhet.

The post Fellökött egy gyereket a bringás, majd beperelte az apát first appeared on 24.hu.

Related posts

„Ne nagyon csinálj túl extrém dolgokat” – nyolc életrecept a 75 éves Susan Sarandontól

MO.CO.HU

Ezen a szigeten minden tizedik ember teljesen színvak

MO.CO.HU

Ezek a legnépszerűbb ingatlanok hazánkban és az EU-ban

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This